Kolovoz 04, 2025, 04:48:39 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Limnophila aromatica  (Posjeta: 1106 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aquatic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Opatija
    • Terra Vulcanica
Limnophila aromatica
« u: Svibanj 12, 2008, 20:57:16 poslijepodne »
Ima li koji dućan u Rijeci limnophilu aromaticu, ako je netko bio zadnje vrijeme pa da je vidio? Možda u Viškovu ako je netko na onoj strani. Čuvam joj mjesto u akvariju a nisam ju još uspio nabaviti  :)

Ili ako netko ima viška, preporučam se  :-[

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
Odg: Limnophila aromatica
« Odgovori #1 u: Svibanj 13, 2008, 21:36:40 poslijepodne »
Od sto glasa glasa čuti nije  ;)

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #2 u: Svibanj 14, 2008, 16:16:38 poslijepodne »
to ti je jako zahtijevna biljka za svijetlom i dosta sporo raste. Jako je zanimljiva i lijepa biljka, ali sam ju do sada vidio možda jednom u svim shopovima u Zagrebu. Nabavio sam par listića i sada ju pazim ko oko u glavi. Raste već neka dva mjeseca u idealnim uvijetima i možda je narasla svega  maksimalno 5 centimetri. još nije ni približno blizu površine, tak da se niti ne crveni, ali jedva čekam da se razraste.

Offline aquatic

• Punopravni član
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #3 u: Svibanj 14, 2008, 22:11:51 poslijepodne »
Ma trebao sam ju dobiti od jednog forumaša al njemu je nažalost propala pa niš od toga  :( znam da je zahtjevna, istražio sam malo, ali svjedno bih ju volio probati imati u svom akvariju pa da vidim ide li il ne ide, ni prva ni zadnja koja ne bi uspjela  :roll: ovdje ju nemaju, čak niti ne znaju o čemu pričam, al vidim ja da ju nejmaju  :D  A ja ko ja, kad nešto zamislim...pa eto, tko bude imao viška...

Offline cigo

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
« Odgovori #4 u: Svibanj 15, 2008, 12:19:52 poslijepodne »
Ja ti naravno mogu dat, ali kao što rekoh, posrečilo mi se da ju nabavim, pa ju sad brižljivo pazim da se razraste. Kad bude nešto za rezanje jevit ću ti se, al nadam se da ćeš do tada nabavit, jer do tada još ima dosta vremena.

Offline Teehee(R)

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
  • Sesvete/Zg
« Odgovori #5 u: Svibanj 15, 2008, 19:34:22 poslijepodne »
to ti je jako zahtijevna biljka za svijetlom i dosta sporo raste. Jako je zanimljiva i lijepa biljka, ali sam ju do sada vidio možda jednom u svim shopovima u Zagrebu. Nabavio sam par listića i sada ju pazim ko oko u glavi. Raste već neka dva mjeseca u idealnim uvijetima i možda je narasla svega  maksimalno 5 centimetri. još nije ni približno blizu površine, tak da se niti ne crveni, ali jedva čekam da se razraste.

Ma nije bas tak jako zahtjevna za svjetlom..meni je cak fino rasla pod 0.5 W.
Ta biljka obozava tabletice za pod korijen, pa je probaj malo sa tim potjerati!
Zacrveniti ju mozes tako da dodajes extra zeljezo u vodu..ono tekuce za cvijece. Al ne znam napamet kolika ide koncentracija.

Aquatic, ja je imam povecu hrpu, ali vec imam jednog-dva covjeka na cekanju za nju.
Jedino da ti posaljem jednu stabiljku, pa da budes strpljiv i sam si ju razmnozis..u tom slucaju, ja vi se na PP. ;)
DIY35  More120  Juwel54  LowLight112
Get out and fly!