šteta što si izgubio sve ribice........ sad znaš gdje si griješio, pa ćeš za ubuduće znati......
ja ne bi ancitrusu stavljao grijač u tu kuglu......... ne znam da li ima grijač za 7 l...... odnosno ne znam kakav ti planiraš staviti....... a ancitrusi ti mogu i u vodu bez grijača....... a sad je među ostalom već dosta toplo i nisu tako velika kolebanja temerature......... mislim između noći i dana.......
obavezno poslušaj sve što ti je savjetovao babyboom.........
i cikliranje 3 tjedna minimalno......... sve dobro dezinficiraj,,,,,,, i biljke pogotovo........ i nemoj pretrpavati akvarij s ribicama........ i isto tako nemoj ih naknadno ubacivati bez karantene............ a karantena pod obavezno....... ima tu koje kakvih opasnih boleština koje su jako opasne........
a za biljke odluči hoćeš li staviti još jednu lampu........ da sad ne pišem koje biljke mogu s ovim kaj imaš ili kaj bi mogao imati..........
ali bi ti svakako savjetovao za početak cikliranja neke brzorastujuće vrste....... npr. vrste iz roda
Hygrophila (limuni), pa rogolist (
Ceratophyllum demersum) itd..........
imaš na početnoj stranici puno opisa biljaka, pa malo proučavaj........ pa da vidiš kaj ti se sviđa i kaj bi htio imati.......
http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=3&Itemid=142