0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a da li možda znaš što je to???
Citat: Boby - Svibanj 26, 2008, 09:11:31 prijepodnea da li možda znaš što je to???to je bljakavac koji nastaje kod formiranja akvarija...dakle, Bljakavac domestikus aquatica
Mele.... jesi li riješio problem s CO2???
kod mene jedna smjesa traje oko 15 dana...... ali ja imam DIY boce....... pa sad ne znam..... koliko stane šećera u tu tvoju nutrafinovu bocu........ možda su gljivice to brzo potrošile ako je bilo malo šećera ....... ili si stavio previše kvasca, pa je reakcija bila jača i brža.......
ljudi jel moguce da CO2 nakon samo 3-4 dana iz one male boce potpuno nestane? mjehurici uopce vise ne izlaze van, ali u boci ima vode i to podosta... u cemu bi trebao biti problem?
Citat: Mele - Svibanj 29, 2008, 06:57:38 prijepodneljudi jel moguce da CO2 nakon samo 3-4 dana iz one male boce potpuno nestane? mjehurici uopce vise ne izlaze van, ali u boci ima vode i to podosta... u cemu bi trebao biti problem? Koliko naspes vode, toliko je treba biti i na kraju... Nikakvi primjetni gubitci...Imas li brojac mjehurica izmedju boce i akvarija? Kako je kvasac uspio doci do akvarija? Hitno napravi sto kolega savjetuje...
jesi stavio još jednu bocu s vodom..... za svaki slučaj????
možda imaš previše riba unutra, pa su ti nitrati, i amonijak otišli u zabranjene granice, al nek ti to neko bolje objasni ko se u kemiju kuži, i napiši koji akvarij imaš i kakvu filtraciju kaj budu ljudi znali!
kako se je zamutila voda??? bijelo??? zeleno??? da ti nije možda opet kvasac iscurio u akvarij???? inače je normalno da u početku cikliranja voda bude mutna, dok se to sve malo ne stabilizira....... može neka fotka???a jesi li možda nešto dodavao u vodu prije toga???