dakle - zemljaci!

znaš, ako ideš sam raditi (a očito znaš) poklopac, onda je kadu lako i jeftino nabaviti... samo moraš paziti da ti spojevi budu ok, no to lako provjeriš - na bezbolnom mjesu (dvorište, na primjer) ga napuniš i ostaviš da stoji barem 7 dana...pa ako pušta, onda će već pokazati....
kod velike litraže trebaš paziti i na ojačanja i na debljinu stakla - pronjuškaj malo po forumu, po rubrici uradi sam...ima tamo svašta pametnog! da, i možda, za svaki slučaj, da sam nabaviš (bude u Pet centru, iako zna biti i u baumaxu ili bauhausu) pravog silikona za akvarije...staklari znaju staviti obični, a on s vremenom sprhne...
a kamenac je grozan za sve nas - velikog lijeka nema (pazi, miješanje s destiliranom vodom je isto nekad problem, jer neke ribice ne vole premekanu vodu!)...nego, žilet ili strugalica i udri!
da, u Tropicu su imali juwelove akvarije relativno povoljno, pa ako otvore novi dućan - provjeri kod njih...iako ih imaju i u Pet centru (bježi od njih što se tiče živih organizama, ali oprema i ostalo je relativno OK...)
e - znam da je off topic - ali ajde stavi u bla,bla slikicu kućice (skupljamo ideje

)...