friski
Moj aq. ti je 20 L. Krenuo sam sa kornjačom i da ne duljim hladnovodne, toplovodne i cilj mi je po mjeri aq. nekakvih 230L (kada smo kod toga dalije bolje da je aq dulji) mislim da je . Ja mogu ići sa mjerama 95x40x60 d/š/v mogao bi ići još u visinu ali ne znam dali ću dobiti što sa tim? Slikat ću i puževe nekakvi ružni crni sa crvenim točkicama. Preko dana ih je teško vidjeti nego u jutro, danas sam povadio njih četiri i dao kornjači tako da se tu krug zatvara, svako zlo za neko dobro. Osim što su mi sredili jednu biljku vidi se ona kraj botije je ostatak ostataka, presadio sam je možda se primi (no malo i guramije potpomognu oko trganja). Možda je i bolje da se krene sa manjim aq. tako dok dođe veći već se tu prođe i bolesti, i alge i rasvjeta i bilje kratko rečeno ispećeš zanat i na kraju lakše je odlučiti što hočeš. Tako da ja sad polako pripremam teren za veći aq.
Ne smijem ni reći da su u unutra dvije guramije, botija, aymoner, coridoras i zlatna ribica (znam da joj nije mjesto sa topl. ali sentimentalnost, a i djeca kako je sad maknuti, zaslužila je biti na počasnom mjestu jer je ona od početka.(prošli smo i bolesti i ... ) No da me drugi ljudi ne pljuju redovito se mijenja voda svaki tjedan, mjeri se pH i za sada sve funkcionira, još nekakvih tri mjeseca pa će u veći.
Al sam se raspisao.