Tesko da ce sumnjati na oodinium, jer, zamisli, zna kako on izgleda, a oodinium se nemoze vidjeti na slikama samo tako. I oodinium se isto lijeci costapurom tako da nebi bilo velike greske u dijagnozi.
Ja se najdublje ispričavam! Sad mi je očito da sam toliko mutava da ne
znam pročitati uputstva za doziranje na costapuru i onda ga pravilno
dozirati. Tko zna, možda ne znam niti čitati!?
Da sam rekla da neznas citati shvatila bih ovu tvoju recenicu, al cisto sumnjam da neznas citati. Iako priznam da smatram da imas problema sa temperamentom, to nema veze s citanjem.
A ti si Gw., baš pametna! Sigurno nije bio ich! Pa lijekovi su svemoćni! Tko je još vidio da neki lijek nije pomogao?
Jesam li ja tebe negdje uvrijedila tako sto sam ti rekla da si glupa? Oprosti molim te, bahata jesi, al ti nikad nebi rekla da si glupa ko sto si ti meni jer to je vec uvreda koja se na forumima ne dozvoljava. Ako je taj nacin komunikacije jedini koji znas mislim da ti ovdje ni nije mjesto.
Lijekovi nisu svemocni, samo rade ono za sto su namjenjeni, kada su koristeni pravilno. Nisi mi odgovorila, jesi li zaista doktorica? Ako jesi, vjerojatno znas mnogo bolje od mene, ja sam samo med. sestra

Prosvijetlili ste me! Ubuduće ću vas dvoje pitati za savjet! A ti mi babyboom nemoj više davati krive dijagnoze!
Ako ti je dala dijagnozu na temelju slike onda ne mozes ocekivati od nje da ti je dala apsolutno 100 %-tnu dijagnozu. Zapravo, cak ni da je gledala vlastitim ocima. Ja sam sigurna da ti je dala najbolje savjete za ich, jer svi ce najprije pretpostaviti da se radi o najcescoj bolesti kod ribica, osobito kada su simptomi tako "ociti". Al budimo iskreni, bolest se dijagnosticira pod mikroskopom, ako zelite biti sigurni.
A ti budi tako sigurna u zivotu u sve pa ces lose proci. Doktori nisu nikad sigurni, al ti jesi.
Mastino daj, reci ime te bolesti i mene zanima, nasla sam bakterijskih bolesti koje mogu stvoriti bijele cistice na kozi i perajama, al sad vise neznam ime. Nisam vidjela kako to izgleda al po opisu bi mozda moglo biti.
Btw. taman i da jesu te bolesti, bactopur ne pomaze...