da, anubias je zaplivao. To je za frenda jednog!
Dole je glossostigma,pa slijede anubiasi nana(2),valsneria spiralis lijevo kod filtera,desno neka smedja cryptocorina koja se jako dobro razmnozava,mali crveni lotus koji se primio je iza panja s desne strane...ima dosta svijetla! s lijeve strane panja je je naka zelena cryptocorina....pa onda nekakva cabomba ali nije bas cabomba(ovaj grm lijevo)! microsorium na drvetu. takodjer i malo javanske mahovine na drvetu! i os ima neka biljka koja se ludo brzo razvija lai joj ne znam naziv osim nekog sinonima kao _ BOLIVIJSKA SABLJA! Razmozava se kao i valisneria spiralis na istu foru!
Slika je s mobom ...bit ce ubrzu i s foticem!
Nego,imam problem...koncasta alga se hvata ko luda...dobro ne bas toliko ali ju ne zelim! he! ima tko kakv prijdlog kako je se rijesiti????
ribe: 3 x botie macr.za puzeve,hehe
cistac stakla-kako se zove ne znam i ne pamtim ta imena
5 crnenih kozica koje se dobro skrivaju pred botijima
2 x Tateurndina Ocellicauda ... (Peacock Goby) - taman se omrijestile jucer pa sad...ovo im je vec 7 puta za 2 mjeseca da se mrijeste,nekad pojedu jaja,nekad ostanu do 3 dana...samo sam prosli mrijest uspio spasiti i izlegla se 4 malca pa sad imam jos jedan akvarij zbog 4 "musice" doslovno! ali eto,ako prezive ok,ako ne...hm...narucit nove! he he