ispricavam se na pogresnoj procjeni,kao sto rekoh djeluje mi po slici,jos jednom isprika.

Gle,nemoj pogresno shvatiti jer znam da cesto kritike forumasa izgledaju kao napad ili uvreda,ali vjeruj mi da nikome nije u cilju izvrijedjati i omalovazavati nekoga i na taj nacin ga odbiti od foruma jer na tome gube svi,a najvise zivotinja koja nije ni kriva ni duzna,a razlog zasto su kritike ponekad stroze je taj sto se o istima raspravlja iz dana u dan,a jednostavno imas osjecaj da govoris u prazno i da od truda nema koristi,jer te nitko ne slusa i to je ponekad jako frustrirajuce,ali kad se "ohladis" vidis da je i razumljivo jer kad se (govorim iz tvog gledista) potrudis osigurati zivotinji bolje uvijete zivota pa onda naidjes na negativne komentare drugih ljudi sigurno nije ugodan osjecaj, jer kad si uvjeren da si u pravu jako je tesko suociti se da nisi, ne kazem da smo mi u pravu a ti ne, ni obrnuto,jednostavno treba naci kompromis u svrhu odnosa clanova a najvise u svrhu dobrobiti zivotinje.shvacam te,ali shvati i ti ostale....ponekad ti dodje da si cupas kosu

eh, da uglavnom htjedoh reci da je ona visina terarija bila dobra zajedno sa uredjenjem (mislim na grane) a to sto iguana nije boravila dovoljno blizu UVA i UVB rasvjeti mozes jednostavno rijesiti na nacin da u blizini neonki postavis spoticu za suncanje,ili obrnuto naravno pod uvijetom da postoji grana koja se nalazi ispod tih lampi,a iguana ce dok se sunca ispod spotice takodjer primati spektar neonki...imala sam isti problem i rijesila ga tako i sad stima ko sat.
ne znam za ostale ali ja sam u vise navrata pokusala staviti sliku ali jedini nacin je mobitelom posto jos nemam digi fotic,a na mobu se ne vidi nista. ako upalim svijetlo onda blijesti pa se ne vidi nista a ako ugasim onda se vidi toliko lose da vidis samo obrise terarija jer je smjesten dalje od prirodnog izvora svjetlosti,pokusala sam sa blicom pa isti rezultat...uglavnom smuckat cu nesto vec pa stavim slike. nemoj mislit da je moj od zlata jer nije, dimenzije su 2 x 2 x 1,7 (v x d x s),i znam da cu opet morat radit novi kad mi ljubimac naraste punu velicinu,a ne mogu odmah napraviti 3 x 3 x 2 jer su moji kuci emocionalno slijepljeni za ormar iz doba rata koji mi zauzima pola sobe,pa eto cekam da se srusi
ajde pozdrav i sorry ako sam te previse upilala