moze biti nebitna boja kamena ali onda mozemo generalizirati i reci da je sve nebitno pa u akvarij staviti ciglu s rupicama.
koliko sam shvatio i Bojko tvrdi da boje nisu nebitne sto se riba tice. osjetljivije su na svjetlije boje podloge i pozadine, a ugodnije se osjecaju u tamnijem prostoru. pa ako ne vjerujes meni -vjeruj Bojku.
i opet nisam ja izmislio nego su to drugi ranije pisali: svijetli kamen ce ti bljesatti pod neonkom. kamen nece potamniti pod vodom nego ce se alge nakupiti na gornjem dijelu a za to ce proci dosta vremena, a mozda i nikad ako ce voda biti cista.
Dome, ako me nisi razumio: nisam protiv tvojeg kamenja, samo pretpostavljam kakvo ce biti u akvariju s ribama koje si spomenuo. uostalom sam si to pitao...
[/QUOTE]
Korni daj mi obijasni kakva je sličnost između bilo kojeg prirodnog kamena i cigle ili nečeg kaj se dobiva iz neke sirovine proizvodnjom,tako da ti ova izjava sa ciglom nimalo ne pije vodu!
To je Bojko vjerovatno napisao u nekoj drugoj temi jer u ovoj ja nisam nikako iz konteksta mogao izvući to kaj si napisao,a ako znaš u kojoj je temi daj reci pa da pročitam!
Nisam ja rekao da si ti nekaj izmislio,niti sam mislio da će kamen potamniti od vode ili tak nećeg,a to kaj će blještati to se da srediti da se svijetlo nekako lagano priguši pa neće biti toliko jako.
Ok ja jesam pitao i zato sada o tome i polemiziramo,pa zato sam i postavio tu temu da vidim kaj bi bilo najbolje!I usput svima zahvaljujem na pomoći i ako imate kakav savijet slobodno recite,Hvala.