koje meso im daješ?
dali meso mogu kombinirat s hrano za ciklide,diskuse,psećom,mačijom...itd.(visokoproteinskom hranom)?
kad budem htjela posadit još jednu biljku ili izvadit nešto a one su unutra dali su one stvarno agresivne (dal će mi otkinut prst)ili je to neka babska priča?
koje biljke mogu posadit?(kakve,koliko?)
koji šljunak/pjesak?
čula sam da znaju uništavat stvari pa dal da stavim stakleni grijač
ili ga je bolje zaštiti nečim ?
kakav akvarij vole?
-meso : teletina, svinjetina (ne ono masno), riba, goveđe srce...
-meso bas i ne mozes kombinirat sa hranom za ciklide jer je to na biljnoj bazi, a hrana za macke i pse mi bas i ne zvuci dobro...
- ja uvijek prchkam po akvariju dok su one unutra i nisam imala previse problema
- biljke, hmmm.... anubiasi, echinodorasi... koliko hoces, ali moje redovito cupaju biljke kada se najuravaju okolo tako da i ne preporucam previse...
-ja imam akvarijski sljunak malo vece granulacije
- cula sam da se jedna smotka zaletila u stakleni grijac, razbila ga, i zdifila ju je struja... moj grijac je doslovno u filteru tako da mu ne mogu nista...
-kakav akvarij vole? paaa, recimo, one su iz amazone pa im je dobro napravit neki amazona biotop: drvo, kamenje, echinodorasi, anubiasi... i treba mjesta za skrivanje. ja imam jedan panj na sredini oko kojega mogu plivati, a i skrivati se iza njega, i jos neke male "labirintiche" od kamenja na kojima rastu anubiasi... iza panja su malo vislje biljke a ispred i pored mali anubiasi...