Nemojte me krivo shvatati, zaista nikoga ne kritikujem!Tacno je da svako namesta aq onako kako bi zeleo da izgleda, ja sam samo izneo svoje misljenje kako bi trebalo biti. Ne zamerite ako je zvucalo kao kritika. Tu sam da se posavetujem sa vama i vi sa mnom evo bas kao ascar!! Nisam ni ja neki pametnjakovic, jednostavno sam ovde jer vidim da ima ljubitelja pirana, aopet, sto bi se reklo nasi smo pa koliko toliko... E sad, Ascare, co2 je rucne izrade preuzeto bas sa vaseg sajta! Nema za litrazu odredjenu vec eto ide 1 mehuric u sekundi. Na alge ces zaboraviti ako smanjis foto-period, ako nadjes ubaci nekog amazonca puza i vidi uzmi EASY CARBO!!! Easy carbo definitivno ne prija algama, ni jednoj vrsti. Potrudicu se da ti ostavim link za izradu co2. Ja imam dosta biljaka i co2 mi radi non stop. Ti ga ukljucuj danju, a nocu ukljucuj kiseonik. Veruj mi, dok nisam ovo poslusao, nisam znao sta cu od algi!! Mislim da ih niko nije imao koliko i ja... CO2 i easy carbo ce ojacati biljke i one ce nadvladati alge. I tu im je kraj. i odradi onu stvar sa dolivanjem sveze vode svaki ili svaki drugidan. Odvadi makar 60 taklitara, jer algama ne prija ni sveza voda. Eto, ocekujem da uspes.