Bojko odgovara Korniju i nadam se,da če sad sve biti puno jasnije ako ne...je.i ga.
kako da počnem,pa da najbolje ispočetka.uglavnom ja sam se zagrijao za Malawi ciklide pre nekih 10-11 godina,u biti svidjali su se mi,jer ja nisam pristalica biljnih akvarija.I tako ja nabavim te ciklide,a pojma o njima nisam imao.I jednom dodje u posetu neki SLO veliki akvarista i on mi počne tako lepo pričati o tim ciklidima,te o samome jezeru Malawi,da sam ja bio duboko zapanjen i odtad sam počeo pomno se zanimati za te ciklide,u biti sve u vezi njih.I na kraju još mi reče,"Pa šta napiši",mislio je na naš SLO sajt ...i tako je počelo.Ja sam prije nego što sam tu postao moderator puno toga pisao po drugim forumima,gdje sam želio akvarstima olakšavati posao,kako bih oni bolje znali sa ciklidima nego ja.I moram iskreno priznati,da mi je to pošlo dobro za rukom,jer ko je radio po mojim uputama nije se nikad više pokajao.No ja svakako gledam ,da sve što napišem jeste najbolje što umijem i znam.Naravno ponekad se treba složiti i literaturom,tako ja i radim.Ja sam prihvatio moderatorsku fumkciju,tu ,ne da bih kljućao teme ili bio najpametniji,ne meni je to velika čast i odgovornost,pa se i ja tako ponašam.Ja nit jednog akvarista nikad puškom nisam terao,da sve što napišem uzme za zlato,ali kkao god se okrene,baš njihova kasnija iskustva su temeljila na nekim postovima,medju kojima su bili i moji.Moj je primarni cilj,u par reči približiti ciklide te njihov minimum zahtjeva po akvariju,te sve to prezentirati u sliki,a ko to sledi sledi,ko ne,nikom ništa.
Mene je Korni u tvom postu najviše pogodila reč "TZV.MODERATORI",znam moja je pokojna baka znala reč:greh se rekne ,grešnik ne,medjutim,kad se spomene moderatore,a to sam i sam,isto dobijam osječaj,ko da nešto ružno ili slabo radim,e to kod kolega akvarista,a mislim da to i jesmo,nevalja.
Meni je lično,da se štoviše tema otvara i tako satre štoviše problema,da bih jih bilo što manje...no znala je moja baka,bože daj joj vjekoviti mir reči:" pa sine,ako nema problema,ljudi si jih izmisle"...i tako se to vrti u krug
Tako malo,jer sad idem malo se poveseliti sa decom.....