Pa napisao sam ti L411 vjerojatno.
L333 nije 100%

Što se tiče mrijesta, obavezno zaseban akvarij, obavezno jedna špilja na jednog mužjaka(ako si ih kupio 3, mislim da su 2 ženke i 1 mužjak), poslikaj ih bolje, mužjak bi trebao biti "dlakaviji" po prvoj pektoralnoj peraju...to su odontoide.
ili kad su na staklu po genitalnoj papili, to je isto precizno određivanje spolova!
Što se tiče mrijesnog tanka, bolje je ciljati na 60*30*v akvarij, zbog lakšeg reguliranja protoka(to ja zovem štrom

)
Moraš znati da su L-ovi isto teritorijalni...
Moj savjet je da napraviš akvarij, 30cm visine ti je dosta, može i 40ako ti paše, postaviš tamniju podlogu, ne predebelu, 2cm dosta, 1-3mm pijesak.
Jednu pećinu napraviš sam od keramičkih pločica i silkona, rade i od crijepa... cirka 14cm dugačka, 6cm široka, a svega 4cm visoka, govorim ti o unutarnjim dimenzijama.
Sve je to posebno planirano da bi se mužjak osjećao sigurno.
Treba biti zatvorena sa jedne strane, ali opet kažu da je radi vađenja ikre dobro tu zadnju stranu ostaviti flexibilnu...
postaviš pećinu tako da protok prolazi drito po ulazu, ali ne i unutar pećine.
znači ako je powerhead na desnoj strani i puca po dužini akvarija, onda pećina stoji okomito na dužinu akvarija.
Što se tiče RO vode, možeš im komotno sa 28°C spustit na 24°C-25°C.
Budi strpljiv, to je glavno riješenje.
znači ako krećeš mrijestit, hrani ih dobro 2 tjedna, treći tjedan smanji hranjenje i protok, možeš i svaki dan malo vode odljevat iz akvarija(taj tjedan predstavlja sušno razdoblje!) i onda ad uđešu 4 tjedan napraviš recimo 20l promjenu vode, sa kombinacijom 80% Ro, 20% pipovača i baciš hrane...to simulira kiše i potope.
voda se spusti na određenu temperaturu, nije baš striktno definirano koliko, važno je samo da se osjeti razlika, i pusti se da se grijačem postepeno vrati na 28°C.
I onda čekaš...
Ukoliko ne uspiješ prvi puta, try try again...
nadam se da pomaže!