Bok... Kao prvo da ti velim da si mi izmamila suze na oči: sjetio sam se svojih (ne tako davnih) početaka...

... Ustvari, jako lijep početak, za svaku pohvalu...pa ti znaš kaj je to cikliranje...
Drugo: Napiši odakle si, siguran sam da će se naći bilja za tebe...
Treće: Kaj se riba tiče, živorotke su super za početak. Skalaru bi ovaj akvarij brzo postao pretjesan, pa ako nemaš uskoro u planu nekaj veće, bolje nemoj...

Za gupije ne znam kaj bi to moglo biti...kako ih hraniš?
Ja bih još osim gupija stavio i 5-6 corydorasa, to su ti zanimljive, slatke ribice koje čiste podlogu od raznog otpada...
Četvrto: Ako imaš priliku i ako misliš stavljati neko malo zahtjevnije bilje, stavi još (najmanje) jednu lampu...ali ako što kaže kolegica pričekaj do kraja cikliranja da ti alge ne buknu...
Peto: Mislim da ti zračna pumpa uopće ni ne treba, pogotovo ako ti filter mreška površinu vode... A inače mjehurići ne bi trebali smetati biljki (jedino ako stvarno jako šibaju van pa ju savijaju ili tak nekaj)... E da...jel ubacuješ CO2? Kakva ti je ono cijev kod filtera (ako ja to dobro vidim

)? Ako ubacuješ, bilo bi poželjno da ti zračna pumpa radi samo noću, a po danu da je ugašena jer ti inače odmah sav otopljeni CO2
"pobjegne" iz vode pa nema nikakvog učinka...
Šesto: od bilja na panj bi ti išao anubias (kao što reče kolega), ili neka mahovina/paprat... Mislim da su ove druge dvije biljke cryptocornya (kod air-stonea) i neka sagitari/vallisneria naprijed lijevo...ne vidi se baš...joj mogla bi biti i ona terarijska što je znaju uvaliti pod akvarijsku...kakvo joj je lišće,više tvrdo i oštro ili...?
Sedmo: Imaš baš slatki avatar...

Isuse, kaj sam se raspisal...

Sori, imam inspiraciju u ovo noćno vrijeme...