Pozz...

Želim vas pohvaliti i reći da sam tu zbilja naišla na puno korisnih savjeta... E sad nakon pohvale, trebala bih prijeć i na probleme, NAŽALOST!

Naime, imala sam dvije ribice u 20litarskom akvarijčiću, s filterčekom (vama ovo znači nešto više nego meni: Micro jet filter mcf 40) imaju ukrasnu plastičnu biljkicu kroz koju se obožavaju provlačiti, i par kamenčića koje sam donijela s mora (naravno dva puta sam ih prokuhala

). Imala sam crvenkapu, koja je evo jutros uginula

, i sad je ostala zlatna, zbilja ne znam koja je vrsta, to mi je seka kupila, zbilja je čudna, nigdje nisam vidjela takve za kupit, baš je jako jako jako narandžasta. I sad me užasno strah za Zlatka (sama sam odlučila da je dečko

) da mi ne bi i on uginuo, E da i naravno, ovdje sam došla po savjete, molim vas nemojte me izgrditi, ako nešto radim krivo, nadam se da nije ništa krivo. Eh, skoro zaboravih, stavim im odstajalu ovdu s čajnom žličicom soli, ne stavljam im one pripravke za vodu jer mi je jedan striček reko da je to loše za njih (striček radi u pet shopu) i sad sam se skroz zbunila

i niš mi više nije jasno. Eh da,

, hranim ih sa RAFF GLU-GLU hranom za zlatne ribice i ponekad im dam TROPICA BASIC hranu za tropske ribice. Hranim ih dva puta dnevno, ujutro oko 12 i popodne oko 5,6. To bi bilo to od mene, znam da sam vas zagnjavila, ali molim vas da mi pomognete, jako volim svoju libicu i ne želim d ami ugine, i naravno ispričavam se što sam pisala u množini, nisam se još naviknula na to da andjelke nema

Unaprijed hvala, pozz