Imam akvarij nekih 10tak dana, skroz sam nova u akvaristici i dosta toga sam naucila preko neta i iz primopredaje

Imam 100 litarski akvarij, unutarnji tetratec filter in600, grijac fluval tronic od 100W, malu zracnu pumpicu, i to je to od opreme. Za podlogu imam 2 vrste šodra, krupniji i sitniji, nekih 1mm i mozda 5mm, imam zivog bilja ( na zalost nemam pojma kak se zove ) jedan mali panj, dva kamena i to je to. Uglavnom, unutra imam vec ribice, znam da sam vjerojatno fulala vrste (mislim to sto sam kombinirala vrste koje inace ne idu bas zajedno). Imam gupy-e, moly-e, crne udovice, neonke plave i crne, jednog plehića, par cistaca dna, 2 cistaca algi, dvije pristele, musku bettu, 3 zenske bette, par guramija i par platija.. Znam da imam čušpajz al kaj se moze

Za rasvjetu imam jednu neonku od 16W, znam da to vjerojatno nije dovoljno i planiram stavit jos jednu. Trenutno mi je akvarij bez poklopca (takvog sam ga kupila) pa pokusavam nabavit neki jeftini poklopac (čitaj- tjeram decka da nekaj slozi sam ) Za sad nema nikakvih cudnih promjena u akvariju, sve je ok, umrle su dve ribice, al zato kaj su se zagurale iza filtera, i jednu su mi pojeli! Za tretiranje vode sam uzela nutrafin cycle, ne koristim jos nikakvo gnojivo za biljke ni nis drugo od preparata, pa me zanima dal imate jos kaj za preporucit? Sorry na dugackom postu, citamo se