nema ti ni rio 180 baš 180 l zapremnine jer ga ne puniš više od one crvene linije, a tu je i filter i podloga. Što se tiće cm/l obje kombinacije izgledaju o.k.
možda malo šteta jer u rio 180 možeš staviti i neke velike ribe, ali svatko ima svoj ukus pa...
A i u rekord samo otocinkluse? tak ih jako voliš? ak ih uspiješ razmnožiti ja potražujem
Velike ribe prividno smanjuju akvarij a male ga čine većim kao i bilje, pa je to razlog zašto sam se opredjelio za patuljke:-) No neki od tih patuljaka narastu i 7 cm.
Malo sam korigirao postavu i za sada će biti 10 tetrazona, 2 ancitrusa, a ostalo ostaje isto.
U malom će biti za sada samo oticinclusi, imam ih 5 i nisam vjerovao da su tako simpatične ribice. Jednostavno se podignu na prednje peraje i gledaju, te neprestano čiste alge. Od kad ih je 5 stalno su skupa. Rekord će biti biljni sa otocinclusima da čiste alge, ali planovi se mogu promijeniti, kako to biva u akvaristici, iako mi se čini da je ovo maximum za veliki akvarij, a u mali ne želim ništa stavljati jer može poslužiti za parenje drugih riba, jer oto-i neće smetati. Mislim da oni ne jedu nikakvu živu hranu, pa tako sigurno ne bi dirali ni ikru.:-)
Naravno ako bude malaca imaš ih