Što se tiæe TITA bit æe mu korisna informacija za ubuduæe. Odbija ih od foruma jer je užasno bezobrazan i pun sebe. Ako netko nešto ne zna ne treba ga zato šikanirati, ili se ti slažeš s tim da treba? 
Ako je bezobrazno nekom rec da se zivotinja nedrziako nemasprimjerenih uvjeta, onda je bezobrazan. Inace, to se zove informacija. Jer, i ja vecinom po interntu, po forumima citam o luemnima koji godinama drze kornjace bez grijaca, bez filtera, u super malim akvarijima, neprimjerno ih hrane, a UV lampe su SF i ti isti lumeni jos tvrde kak oni kornajce drze u famoznim uvjetima i cudom mi se cude pa do toga da mi izjavljuju da ja - pretjerujem. Zato vise nis ni ne pisem (svkaa cast ekipi ala TITO, Kori i ini kaj mi se opce iz pocetka svaki put da tumacit isto i opet isto i opet isto).
Al ovaj tvoj post je bio naprosto - ingeniozan, morala sam

Mislim da je zbilja žalosno što ne shvaæaš da je i Hrvatska, kaoi druge zemlje, prepuna ljudi koji svoje kuæne ljubimce drže u neadekvatnim uvjetima desetljeæima i ne traže pomoæ. zato vjerojatno ni ne znaš jer samo èitaš ono što se događa ovdje na ovom ili sliènom forumu, pa nisi svjesna èinjenice daneke nije je briga, a još gore veæina nije niti svjesna toga što èini. Zašto? jer nije praksa, do nedavno bila, odmah skoèiti na internet i pogledati sve o životinjici jer si pun nepovjerenja prema onome u što te uputio prodavaè (a eto, nije veæine niti sada).
To sto prije 10 godina nesto nije bila praksa, ne znaci da danas je ili nije. Internet postoji, na njemu hrpa korisnih informacija, hoce li to netko iskoristit il ne - to je stvar svakog covjeka pojedinacno. Nigdje, ama bas nigdje nisam procitala da se 4 kornajce moze i da je jos k tome preporucljivo, drzat ih u 50 litara, jer tak i tak ne zive dugo (jesi i to procito na tom istom sajtu?

).
Aj daj link, bas da vidim tu famoznu stranicu.
Samo odes na
www.google.com i upises ''kornjače uvjeti držanja'', izbacice ti hrpe stranica i to jos na hrvatskom. I lijepo pise ono sto vecina ovdje govori.
Uostalom, cak i da nije praksa kak ti kazes, otic na internet i ne daj boze, stogod procitat o zivotinji koju imas, postoje, nes vjerovat - knjige. Lijepo odes u Algoritam i kupis knjigu o kornjacama, ako ih vec imas. Al neee... bolje doc na net i rec kak si ti cito da je superiska drzat kornje (njih 4 naravno) u 50 litara i onda jos uletit i izjavit da se upala ociju - vidi cuda - moze izljecit sama od sebe u ni vise ni manje - 10 sati (!)