Evo da se i ja malo predstavim svima vama na ovom forumu!Prije odprilike godinu dana sam počeo sa akvaristikom kada sam svoj stan odlučio ukrasiti jednim malim tankom od 50l,a evo kako je to izgledalo!

Od početka pa do sada,svi moji akvariji!

Nakon tog mališana na poklon sam dobio jedan homemade akvarij od90lkoji je svojim vlasnicima stvarao manjak prostora i postao je veliki problem,pa sam ga ja uzeo i uredio,a to je izgledalo ovako,izgleda ravan ali je u obliku slova V,s jedne strane je uži,a sa druge širiji!Evo i slikica

Evo i došli smo do sadašnje situacije!Prije tri dana sam kupio Ferplastov Cayman110Profesional od 230l i odmah sam ga posložio i stavio u upotrebu i sada je u funkciji i radi,a evo i slikica mada je to tek početak i još će biti puno uređivanja i posla oko njega jer planiram i nove biljkice i neke ribice nabaviti,a kada ga sredim do kraja budem opet stavio nove slike!

Evo to je za sada sve od slikica,ali još samo da vam kažem kojih ribica imam,a imam ovako: 2 srednja skalara,2 odrasla i 6 mladih kribova,1 bikolor,1 sijamski algojed,1 koridoras,2 plehostomusa,4 gupya,5 zebrica,1 colisa lalia i meni najdraži 1 misgournus!