Cuj sta se tice barbusa ja sam ih imala jako kratko. Tako da nemam neko iskustvo da bih se mogla pohvaliti. Barbusi ja sam ih onako od milja zvala barabe sta na neki nacini jesu. Oni su jatne ribe i ikrasice. svakako bih ti preporucila ako se odlucis da uzmes vece jato pa mozda budu manje gnjavili druge ribe. Ako ih uzmes neznam kako ce proc s gupijima jer kod mene su jadni gupici isto nagrajsali sa repicima. Barbusi su im cupkali repice, tako da se inace bas ne preporuca stavljati ih sa recimo betama kao ni sa skalarima. Ma uopce s ribama koje imaju onako ljepe velike raskosne perajice. Moji gupici velim opet su platili zbog svojih repica. Sad dali ce ikod teb tako bit hm, hm moze ai ne mora. To je sve diskutabilno. Cuj neki moji kolege imaju borca s gupijima pa vele nikakvih problema sve 5, dok drugi kazu da im gupici maltretiraju borca. Kod mene velim opet je borac maltrestirao gupije, prije toga barbusi isto gupije. Sad tu covjek ne moze znat dok ne proba. Ja ti mogu samo rec iz svoga iskustva. Inace su dosta halapljivi, vjecito bi zderali nikad im bogte dosta. pazi da te ne zavaraju ako se olducis ne sopaj ih puno. neznam kakvi su ti parametri vode? jeli ti dobro zasađen aq jer vole dosta bilja u aq. ja sam ih drzala govorim o ph na 7 neutral.