EEEE ljudi kako se doga?aj vezuje uz doga?aj.U zadnjih mjesec dana doga?a mi se pravi pomor riba a da ne mogu odgonetnit zašto.Prvo je poeelo s Colisama,one su imale kvrgave izrasline i nije im bilo spasa.uslijedio je pomor,prvo 2 algojedca,pa 2 barbusa,pa 3 cory-a pa 1 skalar I SVE BEZ VIDLJIVIH SIMPTOMA!!!Bez teksta sam,možda je od tableta s kojima gnojim biljke,možda je od vruaine jer je na katu dosta toplo i termometar doseže do 28 u sobi....pojma nemam.I kad se pomor vea dogodio ubacim ja 2 prelijepa skalara-vrsta s onim duuuugim perajama(nisam znao jer sam mislio da onoj drugoj vrsti narastu kad ostare veae peraje ali su mi rekli da to nije ta vrsta)I kad sam htio izbaciti u dr.akvarij 2 BARBUSA da ih ne diraju nastao je kaos.Od biljaka nisam mogao da ih ulovim mrežicom tako da sam morao pola toga VADIT-poludio sam...Da sad mi recite još da li ae ti skalari s DUUUUUGIM satelitskim perajicama imati problema s 2 udovice,4 kardinala,4 zebrice,2 platija.Još i ovo-imam opieenog cory-a koji nikad nije na dnu nego pliva ko lud po cijelom akvariju-da li je to uobieajeno?A PUŽEVE sam kod eliminacije barbusa izvadio 10-ak a samo su ova dva bila veaa velieine oko 1 cm.Bar sam inventurom malo uveo reda s puževima...Molim opet ponavljam informacije o ovim skalarima s dugim perajicama-prelijepi su....