hvala na odgovoru,
kada se vratim sa posla pogledati cu, pa se javim za otvor;
stolica je izgledala tamno crveno, bila je vrlo mala npr. kao da se samo pomokrio, sa pjeskom je tvorila grudicu manju od 0.5 cm;
radi se o muzjaku starom cc 2 godine, 1 godinu je kod mene,
hranim sa salatom (obicnom zelenom) posipanom sa Dragon Dust VMF (Sandfire) i cvrccima, nesto rijedje (svakih par mjeseci, zadnje prije 1.5 mj) sa fobasima, salatu mu dam ujutro, a stari ga hrani sa cvrcima svaki drugi dan (makar imam osjecaj da mu se smiluje pa to ispadne svaki dan)
sumnjam na zatvor, velik je a cvrcci kojima se hrani nisu toliko veliki da bi ga zatvorili; prvo sam iskreno mislio na parazite, ali bi ocekivao tockice ili sl. u izmetu, malo sam se zapanicario sa krvavom stolicom; makar od cca cetvrtka kada je odlucio ne jesti puno drzi oci zatvorene (sada znam da ce ovo zvuciti glupo), ali kao i ja kada imam jako tvrdu stolicu
inace u terariju ima dvije Repti Glo neonke, jednu UVB (mislim da je 9 ili tako sto) i jednu full spectrum (mislim da je manja brojka 2 ili 5) neonke sam mjenjao u 3. mj, sest mjeseci nakon prve ture, imam jos i jednu spotlight Solar Glo od 100W (ako se ne varam, nisam doma nego na poslu, pa mi je malo teze tocnije govoriti), te grijac ispod pjeska (sloj kartona, celofan, grijac, celofan, pa sloj kartona),
osim toga ima i kamen za suncanje ispod spotlight-a, koji sam sada eliminirao...
javi ako treba jos detalja, za otvor se jos javim...