0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: benak - Siječanj 17, 2012, 16:08:07 poslijepodne........ a mogao bi se okladiti da ce u malom biti gorgonie i morski konjici Sve si pokvario....u planu mi je bilo organizirati nagradnu igru s bogatim nagradama: "Pogodi i osvoji"
........ a mogao bi se okladiti da ce u malom biti gorgonie i morski konjici
Ja nisam znao ali sam slucajno pogodio, i jesam li odnio prvu nagradu
Citat: benak - Siječanj 18, 2012, 14:04:36 poslijepodneJa nisam znao ali sam slucajno pogodio, i jesam li odnio prvu nagradu Znao si ti, znao! I zbog tebe mi Pletko neće dobiti startni paket tvrdih koralja (tako da ga navučem ponovo, jer je rekao da ih neće držati )
Citat: alensab - Siječanj 18, 2012, 10:14:12 prijepodnei ja sam skinuo lece na svojim ledicama jer mi nije bilo dobro trebalo bi mozda uzet sa 90 stupnjevaDa, pomoglo bi postavljanje leće od 90 stupnjeva ili skidanje leća...ali u živo ne izgleda ni ovako loše.......evo jedna fotka bez blica:
i ja sam skinuo lece na svojim ledicama jer mi nije bilo dobro trebalo bi mozda uzet sa 90 stupnjeva
di god sam citao koriste lece od 65 stuoljeva, bezleca je dobro ali isto tako i nije jer rasiri svijetlost 120 stupnjeva
Grofe da se iskupim nesto interesantno za tvoj akvarij http://reefbuilders.com/2012/01/18/atb-seahorse-feeder/
a kako si stavio leće na ledice?imam ja neke leće za probu i super pašu na ledice dok nema žica,a dok su žice spojene onda se nemogu nataknut na ledicešta misliš jel bi se ovakve leće mogle nataknut na ledicu,ili su to isto ko tvoje samo bez nosača
Citat: alensab - Siječanj 18, 2012, 23:06:00 poslijepodne di god sam citao koriste lece od 65 stuoljeva, bezleca je dobro ali isto tako i nije jer rasiri svijetlost 120 stupnjeva Osim stupnjeva treba voditi računa i o razmaku između ledica i udaljenosti ledica od površine vode ... sve to treba iskombinirati da bi se snopovi svjetla izmješali prije prodora do dna akvarija.
malo mi je ipak cudno gdje si drzite cetkice za zube...ali..ajde, svatko ima svoje navike
Citat: bura2 - Siječanj 19, 2012, 07:06:32 prijepodnea kako si stavio leće na ledice?imam ja neke leće za probu i super pašu na ledice dok nema žica,a dok su žice spojene onda se nemogu nataknut na ledicešta misliš jel bi se ovakve leće mogle nataknut na ledicu,ili su to isto ko tvoje samo bez nosačaDa takve su i kod mene... a da bi legle na polemljene LEDice potrebno je uzeti Dremel u ruke i napraviti rupu koja će na leć na mjesto lema.......nije veliki problem kad se treba izdiljat par komada, kao u mene....ali ako ti je potrebno 100-200 ledica...hmm, imat ćeš šta radit. Sama leća bez nosača se ne može montirati na LEDicu.
Citat: delbi - Siječanj 19, 2012, 13:56:01 poslijepodnemalo mi je ipak cudno gdje si drzite cetkice za zube...ali..ajde, svatko ima svoje navike Tu su mi najzgodnije i najbliže .... imam di i ispljunit!Da mi ih žena nije stavila kraj akvarija, nikad zube ne bi oprao!
Zaboravih spomeniti i glavni razlog izrade manjeg akvarija.....Prije je ova akva-oprema bila razbacana po cijeloj kući...a sad se sve nalazi na jednom mjestu.
Citat: GROF - Siječanj 19, 2012, 13:47:01 poslijepodneZaboravih spomeniti i glavni razlog izrade manjeg akvarija.....Prije je ova akva-oprema bila razbacana po cijeloj kući...a sad se sve nalazi na jednom mjestu. Ovo je tako genijalna ideja za prodat pricu zeni potrebu za jos jedan nano
Moze jedna slika sumpa?
svaka pregrada će držati oko 18 litara otopine.