Evo, javljam se

Naime, nisam pricvrstila svijetlo jos, previse sam vremena potrosila cisteci akvarije i sadeci bilje (cak i usprkos tome sto nisam sadila svaku travku zasebno

)
Ah, da i na slikanje je otislo ponesto vremena. Evo Mastino, da ti olaksam izbor, evo izmedju cega ces se moci nijeckati i dackati

:
3 pastela koje sam na kraju odlucila ne zadrzati. Zadrzala sam Charlia i pastela koji je slikan gore. Ovi su svi od reda predivni... al mi mnogo istih zaista ne treba, pa ce mozda nekoga razveseliti

Svo troje imaju ostecene repove, dvoje ce sigurno imati normalne i zdrave kada narastu, ovaj prvi moguce da ce ostati lagano ostecen iako ce jos narast.
1:

2.Ovaj mi je prelijep, ima zanimljiv crven otisak na ventralnoj peraji:

3.

Isti jos jednom:

4.Onda, butterfly crveni, imao fin rot i sada se peraje oporavljaju:

5.Rojalno plavo-crveni, jako lijep meni. Najmirniji od svih.

E sad, ispada da ih dajem jer skoro svi imaju ostecene peraje, sto nije istina, jer sam zadrzala neke koji takodjer imaju ostecene peraje al mi po boji vise odgovaraju za neki daljnji uzgoj. Zao mi je dati te pastelne jer mi se svi svidjaju al nemam pojma sto bi sa toliko njih.
Tako da, ljudi koji ste iz blizine Pule, pogledajte ove ribe, neka moze biti vasa

Samo u dobre ruke, prije udomljavanja treba proci test betta-kompatibilnosti

Iiiii, akvarij sa zenkama i PK-om i novim Mastinovim biljem:

Kao sto vidis M. nije mi se dalo saditi travke svaku posebno, osobito jer ce brzo van... pa da si olaksam posao posadila sam ih u vecim busenima. Cak mi se i svidja kako sve izgleda