Neznam ja Mastino... nekako mi je to prevelika slucajnost. A nekako mi se cini da sam cula zadnji put u tvom djepu kako zveckaju neke koscice.....
Da da Tere, vidis kako sam zahvalna da sam odmah ribe pobacala po podu ne udostojeci se ni kako treba baciti ih u smece

Nakljukala sam ga svim i svacim: bactopur odmah (vidjela sam kasnije kako su mu neke mrvice i prasina zaljepljene jos za tijelo, i jednu malu rupicu na peraji, a sigurno ima jos ozljeda koje se ne vide), methylena blue da se nesto nebi ugnjililo i vitamina. Al on se sepuri na susjede i ponasa normalno... bo

A sadaaaaaaaa...
Polica

Steta sto se na slikama ne vidi kako je lijepa (i kako akvarij lijepo izgleda na njoj)

A stigla sam i poslikati Charlija i jos jednom bacila koju Franca. Nije nesto, al eto.
Charlie:

Inace uzivo nije tako plav, ima puno vise bijeloga i plavo nije toliko jarko, vise je pastelno. On je gotovo savrsen pastel, ima cak i veoma lijepe peraje! Jedva cekam zenkice za njega

Neno, kako bi se nazvali oni ostali? Svi su pasteli (s tim da je jedan cisti cambodian), ali uzorke na njihovu repu nemogu dokuciti. Jednostavno mix? Svi imaju i crvenog i plavog, neki i tirkiznog... Dok je to plavo kod nekih pastelno a kod nekih cisto plavo. Nazvat cu ih... pastelni mix

I, Franc, losa slika al mu se vidi ledjna peraja i ventralne peraje:

Cijelo vrijeme gledam zasto mu analna peraja bude tako savinuta sprijeda na slikama, pa sam ga proucavala i vidim da je cijela malo u stranu! To prvi put vidim! Nije ni ukovrcano, niti su raysi savinuti nego cijela ide u stranu

Sjecam se da mu je taj dio bio malo ostecen jos od prvih slika koje sam vidjela, pa pretpostavljam da je to nastalo krivim zarastanjem. Steta, inace je gotovo savrsen

(osim sto bi prvi raysi ledjne mogli biti duzi, sto bi ledjna linija mogla biti mrvu bolja, ventralne maaalo duze... Al on je daleko savrseniji od mnogih koje sam vidjela i sto sam mislila da cu skoro imati - a kazu: poklonjenom se konju ne gleda u zube

Moram zahvaliti jos jednom uzgajivacici Angeliki koja je poklonila ribe Eskimu, i, naravno njemu, sto ih je donjeo

)
I, moram opet baciti fotkicu koju malaca, tako brzo rastu sada!
Ah da, da ne zaboravim! Ova je gospodjica definitivno svojim mukotrpnim radom zasluzila svoje mjesto u ovom topicu!