Pozdrav!
babyboom, hvala

Kolega kolonelo, upravo ovih dana razmisljam kako cu preci na nesto konkretnije sto se hrane tice. Istina, jos uvijek vole artemiju, al mi se cini da bi oni vec rado i nesto vece.
E sad, toga nicega nema kod mene za kupiti pa si mislim kako cu im po malo drobiti tetra betta flakes, malo bloodwormsa i jos artemije uz to neko vrijeme. Htjela bih ipak da ostanu u dobroj formi i da nastave brzo rast jer sam sa cistom artemijom jako zadovoljna, ipak mnogo proteina puno znaci!
A sada, ono sto smo svi cekali (bar tako volim misliti, ja sam zasigurno cekala

), pojacanje od 12 Terinih komada!!
Kada su stigle, ovako smo ih naslagale na stol (zajedno sa jos 40 Eskimovih kutija - Eskimo HVALA!!! Kutije su zakon!)

I onda smo ih nekako uspjele poslagati oko mojih vec postojecih akvarja. Polica koja je trebala stici u subogu - nije stigla i stize u utorak, tako da ce uskoro biti poslozeno kako treba.

Treba uzeti u obzir da trenutno zivim u 17 kvadrata, i ovih 4 koje zauzimaju ribe puno znace

Inace, trasport im je pao tako lagano da nisu ni primjetili da su se negdje vozili, dosli su sretni i gladni, te su odmah nakon puta nahranjeni i svi su jeli! Jupi.
I posebno zelim predstaviti Eskimove austrijance, Franca i Rozu

(za ime Franc moze zahvaliti Teri

)
Sve su slike kroz kutije slikane koje su lagano zamucene, pa nije sasvim cisto, za ozbiljne fotografije cu ih slikati u staklu.
Franc, bez flasha:

Sa flashom:

I njegova sestra i buduca zena, Roza:

Da se malo udaljim od velikih betta, evo slika malaca tjedan kasnije:

I jedna gdje se vide jedan od vecih i jedan od manjih - vidi se tocno koliko je velika razlika:

Iiiii, za kraj, evo jednog linka na netu gdje se u realnoj velicini vidi kako izgledaju bette kroz faze rasta - mozda vam ovo pokaze koliko su one zapravo malene kada se izlegu!
http://www.waynesthisandthat.com/bettagrowth.htmPozdrav!