O dobrobiti ribica se ovdje i radi, a ove price o velicini akvarija i hvalisanju su nebitne. Ti kao pocetnica u vodama ciklida vjerujem da neces napraviti ovakav mix iz svih podneblja na kugli zemaljskoj upravo zbog ovakvih komentara.
neću napraviti tu grešku jer sam kao prvi korak downloadala super knjigu za početnike u akvarisitici s naslovne strane ovog foruma i toplo je preporučam svim početnicima.
oduševljenje raznolikim vrstama i izgledom riba vjerujem najviše dovodi do toga da ljudi bez razmišljanja naprave mix akvarij. neki žele eksperimentirati, neki pak prelaze na drugi tip akvarija a imaju od prije neke ribice pa spajaju..
nije da odobravam, ali neću ni pljuvati!
a sad eto za biobafa i moje mišljenje (dobronamjerno), što bi ja da imam akvarij te veličine:
Što se riba tiće, prekrasnaje svaka pojedinačno ali njihov suživot najvjerojatnije neće biti sretan iz već navedenih razloga. Svaka vrsta ima svoje potrebe i negiranje toga će vjerojatno završiti loše, a ti ćeš na kraju biti razočaran.
Stavila bi tamnu podlogu+ maknula sve ukrase na te iznad akvarija da se akvarij sam najbolje istiće (pa to je ipak akvarij zavidne veličine), a ne da drugi predmeti sreću na sebe pažnju..nekako mi puške (mrzim oružje) idu skroz kontra akvaristici. ako ih međutim želiš istaknuti..usmjerit na neki drugi zid i odvojit od riba.
Također pokušaj bolje odslikati jer su slike ovdje prvi i najbitniji element nama ostalima..
sve je na tebi.. pozdrav:)