Što se tiče hitchikeera, mislim da je to mithrax sp. mali rak koji može lako ić na nerve u gusto naseljenom reef akvariju, a u praznom čini baš kontra efekt!

Lako moguće da nisam pogodio vrstu, al eto, pucanj u prazno....
Inače, imam ja jednog u sumpu, več dobrih 4mjeseca, možeš ga dobit ako hoćeš, al ja ti ne savjetujem gomilanje tih organizama...
Xenije od mene isto dobiš kao "starter kit" for free narafski

Eh da, što se tiče kamenja, moram priznat da se meni jako sviđa i čak moram priznat da mi se i rockscape sviđa te ja nebi tu NIŠTA mjenjao.
Nebi dodavao više kamenja, ostavio bih pješćanu plažu ovakvu kakva je.... kasnije tu ubaciš neki koralj i to je to, kao zasebna cijelina.
Kakva je tunze nano? da li ti je glasna? tojest da li se čuje?
Moj savjet je da ju staviš malo više ka površini i da ju usmjeriš da tuče na površinu radi bolje izmjene plinova.
Ona je dovoljno jaka da napravi kružnu cirkulaciju u tvom akvariju, pa će se strujanje odbijati od stjenki akvarija i postići češ na kraju dobru izmjenu plinova u vodi.
Eto, toliko za sada i zbilja dobar početak!
Što se tiče tehnikalije, kinez je kinez, ali ako radi, isplativ je

, a ovaj mali biostar je u biti takva igračka da možda i ne vrijedi tih novaca, al kad pogledaš da ga pogoni needle wheel powerhead, onda i on čini dobru funkciju, tojest dobar skimming.
Možda nebi bilo loše kad bi se mogao u njega nekako ugurat aktivni ugljen, da voda pasivno prolazi kroz njega... te evenutalno PO4 remover, ali za PO4 ti ipak savjetujem sretnije riješenje sa sporijim protokom.
Eto, tolko za sad, keep up the good work!