prvo da nešto kažem zašto sam mjenjao biotope,biljni tank sam radio samo da dokažem sebi a i drugima --štrućnjacima- da bilje može rasti uz minimalnu opremu.moj devesto litara tank biljni imao je ovo od opreme.4 lampet8 40w,bilo 6 ali sam vidio da sam bez veze bacio pare.co2 sm napravio sam .podloga 4cm debljine bez ikakvih dodataka ,obićan šoder,dve vanjske pumpe,u bilje se baš ne razumijem ali imam zapisano šta samsve imao u tanku,bilo je tu svega i sve je normalno raslo.zato sam mjenjao prošle godine toliko puta tank,da vidim ja te priće kako neće rasti ono ako nemam ovo itd.sad mi nitko ne može na tom području ništa reći sve znam imao 8 mjeseci ameriku ,pa 7 aziju pa se vratio na malavi.
sada bi nešto rekao drugo ,nakon dugog treženja nabavi sam -cd -sa skoro svima poznatima ciklidima koje znamo,samo alnokara ima na cd oko stotinjak ,e pa sad mi recit kako je do toga došlo da ih ima toliko,poslje njih dolaze pseudotropheusi njih isto ima ko u prići.normalno da je došlo križanjem raznih vrsta.cd nema teksta samo slike --alnokare,pseudotropheusi,labidochromisi,copadochromisi,mel anochromisi,placidochromisi,labeotropheusi ,metriaclima i drugi neznam ni sam koliko slika ciklida ima.

gore sam napisao da ću napraviti selekciju ,pa ako nekoga bude zanimalo možemo se ćuti.