Baalek je preživio noć, pravi je borac! Leži samo na dnu i gotovo se uopće ne miče, diše na jednu škrgicu, jer je na ovoj drugoj strani gomila ovog bijelog pa se teško otvara, ali je još uvijek živ.
Dečko mi je upravo kupio Mycopur jer sam napokon skužila što je to bijelo - to je plijesan! Da sam bar prije znala što je, ali tek je jučer postalo vatasto, a prije toga je bilo skroz kompaktno pa mi nije pasalo opisu plijesni. Kako bilo, čitam na Mycopuru da plijesan i gljivice hoće doći sekundarno na smanjeni imunitet i bakterijska oboljenja, pa da se preporuča ako je bolest već uznapredovala da se kombinira s Bactopurom, samo tada ide pola propisane doze Mycopura, a normalna doza Bactopura.
Hvala bogu da to piše, jer inače stvarno ne bih znala smijem li u karantenski akvač na taj baktopur nalijati još i mycopur. Eto, sad je na toj terapiji - i to je napokon pogođena terapija za njegov problem. Bojim se jedino da sam nekoliko dana zakasnila, jer već dva dana uopće nije jeo i samo leži. Neka moj borac još malo izdrži dok počnu djelovati ljekovi kad je već sve ovo prošao! Samo da preživi... Ne želim učiti na ovakvim kobnim greškama, krivnja će me pojesti.