Razlog ove besmislene diskusije leži u tome što vi ne znate osnove i konstantno izbjegavate odgovore na postavljena pitanja
Bez uvrede g. Mirabel, ali isto ja zaključujem iz vaših postova, upravo to - izbjegavate odgovore, a busate se pitanjima na koji ni sami neznate odgovor i to sam vam ranije napisao.
Kao sto sam i rekao Sylvania,Narva ,Osram će i vama napraviti lampu po
vašim specifikacijama ako ste voljni naručiti minimum koja svaka
odredena tvornica traži ,koliko sam upoznat to je oko 20-30 000 komada .
Istina, do te velike informacije smo svi došli, pa tako i Thomas Pohl koji je izrađivao KZ lampe u Sylvani-i, 20000komada je više nego dovoljno, netreba pretjerivati.
Nažalost vaša elokventnost i postavljanje kao da znate sve može
uvijeriti početnike da ste stvarno stručni tj da imate neko znanje što
je našalost trenutno daleko od istine sudeći po vašem postu iznad
.Naime Girz (Alexandar Girz) je običan hobista ,on ne proizvodi ništa
.I kao što se vidi tvrdite da ATI radi lampe u Narvi (prije mijesec dva
) a sada se tu svadate sa mnom da je ATI lampa identična Sylvaniji tj
da je to ista lampa ??
g. Mirabel, moram priznati da sam razočaran vašim postupkom omalovažavanja mene na temelju mog lapsusa.
Dobro ste upoznati da znam tko je Alexandar Girz, dapače imam i njegovu "slavnu" plate montiporu za što isto znate, što mi je čovijek iz Njemačke osobno poslao.
Dobro znate da sam ovdje mislio na Thomas Pohl-a, ali umijesto da prijeđete preko toga ili me upozorite na lapsus, vi me ovdje pokušavate omalovažavati prikazujući me kao kompletnu neznalicu.
Samo ću vam reći da od vas drugačije nisam ni očekivao, nije prvi put da se ovako nisko spuštate.
Još jednom napominjem, dobro vi poznajete na koga sam ja mislio i dobro vi znate što sam želio reći - ovo je iskrivljavanje slike na temelju mog lapsusa koji se svakome može desiti i desit će mi ih se još u životu.
Hvala lijepo na ovome

A ja to uopće nisam pitao ,moje pitanje je bilo :
"Cim mi das link
na neki dobar akvarij kao sto je ovaj gore u kojem u specifikacijama
pise da koristi obicne sylvania lampe ja mijenjam misljenje ."
Niti sam dobio link ,niti je taj akvarij dobar kao Iwanow
Hmmm, nije li sad ovo smiješno malo??
Jedan takav stručnjak poput vas, što ja sad ozbiljno mislim, da na takav način odlučuje koje su lampe kvalitetne?
Pa dobro vi znate da SAMA lampa uopće ne donosi boju koralju, boju koralja donosi svi parametri u akvariju, od protoka do kemijskih parametara, pa na kraju krajeva i svjetla.
Jedan akvarij poput Iwanovog se nemože mjeriti sa simple sump less akvarijem od Jasenke i to sad nije poanta ove teme, no njezine boje su zbilja intenzivne i tu sam vam dao primjer za lampe koje ste pitali.
A ukoliko vas interesira, kao i vi i ja sam sposoban dopisivati se i izmjenjivati svoja iskustva sa drugim reeferima, pa sam tako uz A.Girza kontaktirao i samog Iwana, koji mi je osobno rekao da je Sylvania jako dobra lampa.
Razlog zašto on koristi ATI je njegov, a zaključci donoseni od nas su u ovom slučaju nevažni.
Ali zato skrećete tj počinjete vrijeđati sa privatnim stvarima koje
nemaju veze sa ovom temom ,što je vaš česti način odgovaranja kad ne
znate odgovor .I onda još počnete tvrditi da drugi vrijeđaju .
Ispričavam se za uvredu, zbilja nisam htio nikog uvrijedit i kad bolje razmislim, nisam trebao napisati "bivša prijateljica", nadam se da će isprika bit prihvaćena.
Zar nij