Poštovani g. Vedran Stinčić
Razlog ove besmislene diskusije leži u tome što vi ne znate osnove i konstantno izbjegavate odgovore na postavljena pitanja .Nažalost vaše neznanje osnovnih pojmova dovodi do ove besmislene rasprave .
Vama je otkriće da renomirane tvornice rasvijetnih tijela rade lampe akvarističkim firmama po njihovim specifikacijama i taj dio koristite kao dokaz da te firme varaju ,meni je to opce poznata cinjenica vec dugo dugo godina .
Kao sto sam i rekao Sylvania,Narva ,Osram će i vama napraviti lampu po vašim specifikacijama ako ste voljni naručiti minimum koja svaka odredena tvornica traži ,koliko sam upoznat to je oko 20-30 000 komada .
Zašto bi ATI ,Arcadia ,JBL ili bilo koja firma koja prodaje svoje lampe trošila novac na reklamiranje lampi iz asortimana Sylvanie,Narve... te ih lažno predstavljala kao svoje (sto je krivično dijelo u EU ) je izvan zdrave logike bilo kojeg čovijeka sa prosiječnim IQ .
Ako mogu citirati jedan vaš post od prije mijesec -dva .
"
Ako uđemo dublje u problematiku možemo vidjeti da je ati svoje lampe do sad radio kod sylvanie ,a sad je prešao na Narvu .... dok je Girz počeo svoje lampe proizvoditi u Sylvani-i "
Nažalost vaša elokventnost i postavljanje kao da znate sve može uvijeriti početnike da ste stvarno stručni tj da imate neko znanje što je našalost trenutno daleko od istine sudeći po vašem postu iznad .Naime Girz (Alexandar Girz) je običan hobista ,on ne proizvodi ništa .I kao što se vidi tvrdite da ATI radi lampe u Narvi (prije mijesec dva ) a sada se tu svadate sa mnom da je ATI lampa identična Sylvaniji tj da je to ista lampa ??
Ako već duže vrijeme znate rezultate tih besmislenih tkz istraživanja i vjerujete im ,kako možete tvrditi dvije dijametralno totalno suprotne stvari u kratkom roku ?
Riješenje je vrlo očito ,nažalost prvenstveno se želite svađati i lažno se predstavljati kao osoba koja nešto zna .
Što je najgore vaše neznanje i zbunjenost prikrivate totalnim dezinformacijama i iskrivljavanjima tudih postova .
Kao što je npr ovaj vaš dio:
Vaš jedini argument je da niste vidjeli ljep akvarij sa sylvania lampama, a ja vam kažem da jesam.
Možda vam najbolji primjer leži u vašoj bivšoj prijateljici Jasenki za čiji ste akvarij svojedobno tvrdili da je najljepši reef u Hrvata, sa najboljim bojama.
A ja to uopće nisam pitao ,moje pitanje je bilo :
"Cim mi das link na neki dobar akvarij kao sto je ovaj gore u kojem u specifikacijama pise da koristi obicne sylvania lampe ja mijenjam misljenje ."
Niti sam dobio link ,niti je taj akvarij dobar kao Iwanow akvarij niti sam dobio specifikacije rasvijete .Ali zato skrećete tj počinjete vrijeđati sa privatnim stvarima koje nemaju veze sa ovom temom ,što je vaš česti način odgovaranja kad ne znate odgovor .I onda još počnete tvrditi da drugi vrijeđaju .
Neznanje tebe i Veca je toliko očito i u ovoj temi da je to fascinantno ,evo jedan primjer iz Vecinog posta:
Zato jer je Ati svojedobno radio lampe u pogonima Sylvanie, a prodavao ih duplo skuplje nego Sylvania svoje lampe koje su nacinjene istom tehnikom istih mterijala
(to ti je ono placas 50% skuplje ime ali ne znaci uvijek i kvalitet)
Totalno vam se sve pobrkalo ,tvrdite da je ATI isto sto i sylvania a istovremeno u razmaku od par sati tvrdite da Sylvania više ne proizvodi njihove lampe (dapače ti tvrdiš da ih proizvodi Narva a istovremeno u ovoj temi tvrdite da je ATI identična sylvanii ).
Confusion za onoga koji pokušava shvatiti što pišete.
Ako Sylvania više ne proizvodi ATI lampe (a nove ATI lampe su izašle nedavno ) kako možete tvrditi da su to iste lampe ??
Vaš post Gosp Vedran Stinčić:
Moram priznat da sam poprilično razočaran vašim mišljenjem da bi iti jedna tvornica proizvodila svojoj konkurenciji bolji i kvalitetniji proizvod sa kvalitetnijom tehnologijom nego prilik