Ovak stina, ja kao prvo nikome ne solim pamet veæ ju vi svi solite meni i to tak da ste poèeli pomalo i vrijeđat.
Onog trena kad počinješ prozivat ljude da nepotrebno rade kvantnu fiziku, ja tad smatram da soliš pamet istima.
Mene tvoj post ne vrijeđa, ja diskutiram, isto kao što bi i diskutirao da smo negdje na cugi ti i ja, samo tada nebi čitao "bezosjećajni" tekst, nego bi vidio da ti želim pomoč.
A ja æu ti malo objasnit pošto vidim da baš ne vladaš gradivom o kojem se tu raspravljalo. franco9200 je jednostavno pital da li može nešto funkcionirati bez hrpe te opreme i ja sam mu reko da može a onda je poèela paljba.
Tako je ,može funkcionirati, ali sam isto tako vidio da ti je Blue postavio jednostavniju i bolju metodu filtracije, dokazano bolju... to je vjerojatno ta paljba?
To kaj je na toj tvojoj težnji je nemoguæe držat bez te silne opreme, ali shvati da ima ljudi koji bi nešto malo za poèetak, a onda kad vide šta je to 99% njih æe krenut prema tvojoj težnji.
Svaki čovijek koji me prek PMa pitao za morski akvarij, dobio je odgovor baziran na njegovim željama.
Ukoliko žele par ocelarisa i kozicu ko ti, rekao sam im da stave LR, malo pijeska i dobar protok, skimmer po potrebi.
Ukoliko su htjeli koraljni akvarij, preporučio sam im "brdo" opreme

Ne oèekujem probleme niti sa morskim, a sa vremenom æe biti sigurno ko onaj tvoj sa slike samo sa više riba.
Ova tvoja usporedba slika je stvarno niska i žalosna jer ne pokazuje ništa. Uspoređuješ nešto što je krenulo sa neèim što funkcionira ohoho koliko
.
Akvarij nije moj, vlasnik je Jacopo Brolli, i u vrijeme slikanja bio je star cca godinu i neš sitno... tvoj akvarij po mom mišljenju neče biti takav, no onda opet, ukoliko mi dokažeš suprotno, dobit češ javno moju pohvalu, moju ispriku, pa i kilu janjetine, uz mogućnost da mi objasniš nešto i naučiš me kako si dospio do takvog akvarija
Sve što sam rekao o akvarijima i opremi "pije vodu" za određene sluèajeve i to je tak bez obzira da li se to nekome sviđalo ili ne.
Jesam li ja negdje rekao da če tebi uginuti tvoje ribice? ne, ja mislim da je za njih juwel filter dosta filtracije.
Ne želim s nikim ratovat niti se prepucavat, pa niti s tobom, a ukoliko ovdje na stranici vlada mišljenje da ja solim pamet i da laprdam gluposti koje nemaju nikakvu osnovu i da nekog hoæu zaje..., onda neka me administrator fino frkne. van.
tko tu ratuje? možda prepucavanja ima, ali to je sve u smislu zdrave diskusije...