Da kuzim sve

)
No hard feelings.
Velim treba sve pogledat, ta jadna plastika na pomicnom djelu je i mene zivcirala, mene to toliko ne dira jer mi je akvarij kratak ali bogami na dugackim modelima je to malo blesavo.
Juwela mozes otvoriti tako da skalpelom prodes po onom gornjem zadnjem dijelu poklopca ali su mene frikovi iz njemacke tj iz njihove tvornice uvjeravali da za to nece biti potrebe ali jebi njih oni sve seru samo da prodaju.
Ja sam prvo i poceo pljuvati po juwelu i jos uvjek pljujem zbot toga sto nije rijesenje skalpelom rezati zaljepljene poklopce
Kablovi ti mene ne diraju jer moja soba izgleda ko da je bomba pala a jedno vrijeme je bilo 3 PC-a sa svom perifernom opremom tako da sam na kablove naviko.
NA Bosse-a sam se jedno vrijeme palio pa kad sam dosao u ZG-u u ducan gdje je zastupnik i dofureao katalog na taljanskom kojeg on nikad nije vidio friku je skoro zubalo ispalo. Znam da sam radio predracun za model sa dva satelita i jednim sub-om (odabrao sam onaj koji nije vodonepropusan jer je taj bio 9000 a ovaj vodonepropusni 15 000kn

) uglavom tip me poceo ispitivati da koji ce mi ku*ac bass koji se inace stavlja na stadione bilo je rijec o 450W sinusne snage

) i to sve bez pojacala je doslo 28 000 kuna.
Nisam naravno kupio jer je bilo rijec samo o jednom mom testu koji sam provodio da bi dokazao nekim ljudima kako te ljudi drugacije gledaju kad imas love, inace dosao sam full sreden u ducan slikao opremu sa digitalcem(inace nemojmo zaboraviti da je to bila 1997 godina ak se ne varam a moj olympus je tada za smrtinke bio naucna fantastika.)
Zakljucak je bio da ljudi uvjek gledaju samo vanjstinu a slusaju samo ono sto ima kazes te ako si pravi manipulant svjetom krocis ko po jastuku.
------------- Povratak na staru pricu--------
Ali za dnevnu sobu je vec druga prica. Inace ja akvarij dijelim na one radne i one ogledne tako da mi se tu misljenja razilaze.
Kazem meni je jedini bed sto ako ode tajmer a mogao bi jel koliko vidim skala je mehanicka nema pomoci nego na servis ili rastavljati poklopac pajserom (backup varijanta).
Druga pizdarija je ako ode grijac a spojen je direkt kablom unutra na konatkte u poklopcu, kako to zamjeniti.
Znam da su sve male mogucnost ali ja sve dobro provjeravam, ocito, pa mi je zato i zastupnik na pitanje zamejne startera za Juwel rekao : Sad ste me malo zatekli.
Takvi odgovori su u najmanju ruku smjesni

) barem onda kada dolaze od jednog uvoznika.
Kad si prije spomenuo kalasnjikov moram rec da me ima i na tom podrucju, inace sam veliki fan doticne puske, preko kolege iz bivse firme sam dosao do unuka Od gosp. Mikhaila kalasnjikova koji je bio na Bledu u skoli Menadzmenta, tada mi je posalo samo casopis istog imena ali s enadam da cui nazicati i potpisanu sliku u vojnoj uniformi.
Evo slike od dva tvorca dviju najpoznatiji pusaka ikad napravljenih
Ruskog Kalasnjikova AK-47
Americkog M16