Srpanj 20, 2025, 22:32:44 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Stigli Novi akvariji  (Posjeta: 6930 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #25 u: Lipanj 03, 2004, 08:31:00 prijepodne »

E , Force i Marko...nisam sve proeitao, jer ono-prevea mi je -nemam toliko vremena

Force-štose tiee promjene opreme, ima par šarafa koji se jednostavno odšarafe i stavi se kaj se hoae u ...luster klemu? (se to tak veli?) Poklopac naravno dihta..

E sad...timer- mogu rea da mi je to bio jedini upitnik, ali nisam imao prilike pitat gospodu iz Ferplasta na licu mjesta kako se mijenja ako ode...to au naknadno proueit...

Hranilica od Ferplasta je u izradi i oeekuje se krajem goidne, ali akvarij je zamišljen tak da u rupu za hranilicu ide bilo koja od hagena ili neke druge firme...

uf...zahuktala se ova diskusija ,ha? Proeitat au je ovih dana

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #26 u: Lipanj 03, 2004, 10:36:00 prijepodne »

Ljudi poeeo sam eitat vaše postove al ste mi bili dosadni pa eu skratit...

mislim o dizajnu neeu ni prieat, a kad smo vee kod toga, ja imam doma juwel i poklopac je ljep, al je goli k...c naspram caymanovog.

Force, ti si sad napalio na to kak su ti uskratili promjene baš zbog tog jednog kabla, a kod juwela imaš tri kabla pa si i dalje uskraaen u pitanju rasvjete...

Tako?er, jel netko od vas zna da u cayman modelu unutar filtera dobijaš i komplet keramiku,bioballs i spužve??? dok te juwel skrati maximalno...

sorry, al mislim da je juwel dobio opaku konkurenciju i ukoliko mu cijene drastieno ne padnu(ili on ne obogati svoju ponudu), on ae bit lagana prošlost na tržištu!Edited by: Vedran

Offline Stina

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: zg
    • ZGreef
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #27 u: Lipanj 03, 2004, 10:38:00 prijepodne »

...ljudi... samo da naglasim... 11 LITARA FILTERA!!!

pa jedan fluval 404 sa manjom zapremninom do?e min 1000kn!!

Offline Marko69

• Punopravni član
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #28 u: Lipanj 03, 2004, 11:04:00 prijepodne »

Samo sam tia rea da je nasprot Mirabella koji je s takvim shemama (timer)košta skoro2000kn ovaj se ueinia povoljnim.

Još jedanput sorry svima zbog mojih debilnih postova.

Edited by: Vedran
Split/Hrvatska

Offline Force

• Punopravni član
  • Dob: 42
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #29 u: Lipanj 03, 2004, 14:45:00 poslijepodne »
Citat: Vedran

E , Force i Marko...nisam sve proeitao, jer ono-prevea mi je -nemam toliko vremena

Force-štose tiee promjene opreme, ima par šarafa koji se jednostavno odšarafe i stavi se kaj se hoae u ...luster klemu? (se to tak veli?) Poklopac naravno dihta..

E sad...timer- mogu rea da mi je to bio jedini upitnik, ali nisam imao prilike pitat gospodu iz Ferplasta na licu mjesta kako se mijenja ako ode...to au naknadno proueit...

Hranilica od Ferplasta je u izradi i oeekuje se krajem goidne, ali akvarij je zamišljen tak da u rupu za hranilicu ide bilo koja od hagena ili neke druge firme...

uf...zahuktala se ova diskusija ,ha? Proeitat au je ovih dana

E to majstore to mi je bilo bitno da ga mogu odsarafiti to je ogroman plus a luster kleme su jos jedan plus jos cekam cijene ali Juwel je dobio jebenu konkurenciju, jos samo da saznamo to za timer i onda smo na konju.

Da sam ja na njihovom mjestu ja bi to napravio na nacin da se citav mehanicki tajmer tj mehanizma moze izvuci i staviti drugi koji samo sjedne na postojece kontakte.

Offline Frano_Zapresic

• Punopravni član
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #30 u: Lipanj 03, 2004, 18:29:00 poslijepodne »
ljudi ako je kako prieate necu radit svoj vec cu kupit caymana.....ima li sta vece od 230lit, npr 300-350??
Zapresic / Hrvatska

Offline Force

• Punopravni član
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #31 u: Lipanj 03, 2004, 19:52:00 poslijepodne »
Citat: Frano_Zapresic
ljudi ako je kako prieate necu radit svoj vec cu kupit caymana.....ima li sta vece od 230lit, npr 300-350??

Cini se da nema, 230 L je max. Daleko su oni jos od Juwela i po litrazi a bogami i po modelima jer imaju samo ove osnovne modele. nema kutnih niti zaobljenih ali vjerovatno zato sto je 90% prodanih akvarija upravo ove vrste.

Edited by: Vedran

Offline Marko69

• Punopravni član
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #32 u: Lipanj 03, 2004, 20:26:00 poslijepodne »

Nemoj ih stavljat na net.Svako tko želi saznat cijenu neka pošalje mail. Još jedanput sve vas molim da ne stavljate cijene na net.

PS.

Opet ti i Juwel.

Kad smo kod njih baš bi kupia onog od 400L. Je da ima rasvjetu kao onaj od 240L ali je to ipak Juwel pa mu je sve oprošteno. Kad saznaš cijenu neaeš ni htit uspore?ivat na net-u sa Juwelom.
Split/Hrvatska

Offline Force

• Punopravni član
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #33 u: Lipanj 03, 2004, 21:01:00 poslijepodne »
Citat: Marko69

Nemoj ih stavljat na net.Svako tko želi saznat cijenu neka pošalje mail. Još jedanput sve vas molim da ne stavljate cijene na net.

PS.

Opet ti i Juwel.

Kad smo kod njih baš bi kupia onog od 400L. Je da ima rasvjetu kao onaj od 240L ali je to ipak Juwel pa mu je sve oprošteno. Kad saznaš cijenu neaeš ni htit uspore?ivat na net-u sa Juwelom.

Sve znam sve rijeseno, cijene nejdu na forum pa kad nekog zanima zna gdje ih dobiti.

Molimoadmine da zaklucaju ovu temu jer je sve receno.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Stigli Novi akvariji
« Odgovori #34 u: Lipanj 04, 2004, 08:30:00 prijepodne »
mrmlj....