Svibanj 03, 2025, 02:38:35 prijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: o komunikaciji  (Posjeta: 2270 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stray_cat

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
    • www.peta.org
o komunikaciji
« u: Siječanj 06, 2007, 21:18:00 poslijepodne »
kako visim samo na ovom dijelu foruma, i na terarijima hocu vam svima skupa nesto napisati

vecina ljudi koji tu uleti ko pali s marsa su vrlo mladi korisnici i pokusajte se prema njima odnositi sa vise strpljenja

ako imate vlastitu djecu takvim cete pristupom klincu rasturiti samopouzdanje, dozivotno. ko bi ostao motiviran poslje pljuvacine? u najboljem slucaju klinac ce otici ali je velika vjerovatnost da cete dobiti kontra reakciju i da ce se neko nafurit i impulsivno napravit glupost koja moze ugroziti zivotinju

koliko god hrpa pitanja koja se ovdje postavljaju vama znalcima zvuce suludo i ko provokacija, niko od nas koji ne znamo s reptilima (i terarijima) tu smo da potrazimo pomoc, da nesto naucimo da bi zivotinjama bilo bolje

ja sam u stanju isfiltrirati sto mi treba, ali ja sam i odrasla, i zrela i znam sto hocu ali i meni je u par navrata zasmetalo kako ste odreagirali

mislim da bi svi skupa trebali pogledati bambija, ima dio u kojem mama tamperu veli, "ako nemas nesto lijepo za reci, nemoj uopce nista reci"

ako niste raspolozeni (ili neznate) pomoci konkretnim savijetom vrijedjanjem ne ispadate pametniji ni educirainiji

meni nije jasno zbog cega ste hitili onog malickog sa foruma, pa kak da se klinac razgovara nego kao klinac. posteno je pitao i trudi se, i prije ce postati pravi znalac uz podrsku nego uz pljuvacinu

i sto je najgore, dok vi kolutate ocima, pisete uvrede neka zivotinja hitno treba sto konkretniju pomoc a to bi nam ipak trebalo biti primarno na forumu di se skupljaju ljudi koji vole zivotinje

ja njuskam po nizozemskim forumima, nikad nisam vidila da se neko tako bezobrazno razgovara sa ljudima na forumu a neopisivo je koliko tu ima idiotskih pitanja. ljudi pokusaju dati savijet, u najgorem slucaju vele da je to i to krivo pa to argumentiraju zbog cega je krivo i tu rasprava prestaje....

Offline civi

• Punopravni član
o komunikaciji
« Odgovori #1 u: Siječanj 06, 2007, 22:05:00 poslijepodne »
Citat: stray_cat
kako visim samo na ovom dijelu foruma, i na terarijima hocu vam svima skupa nesto napisati

vecina ljudi koji tu uleti ko pali s marsa su vrlo mladi korisnici i pokusajte se prema njima odnositi sa vise strpljenja

ako imate vlastitu djecu takvim cete pristupom klincu rasturiti samopouzdanje, dozivotno. ko bi ostao motiviran poslje pljuvacine? u najboljem slucaju klinac ce otici ali je velika vjerovatnost da cete dobiti kontra reakciju i da ce se neko nafurit i impulsivno napravit glupost koja moze ugroziti zivotinju

koliko god hrpa pitanja koja se ovdje postavljaju vama znalcima zvuce suludo i ko provokacija, niko od nas koji ne znamo s reptilima (i terarijima) tu smo da potrazimo pomoc, da nesto naucimo da bi zivotinjama bilo bolje

ja sam u stanju isfiltrirati sto mi treba, ali ja sam i odrasla, i zrela i znam sto hocu ali i meni je u par navrata zasmetalo kako ste odreagirali

mislim da bi svi skupa trebali pogledati bambija, ima dio u kojem mama tamperu veli, "ako nemas nesto lijepo za reci, nemoj uopce nista reci"

ako niste raspolozeni (ili neznate) pomoci konkretnim savijetom vrijedjanjem ne ispadate pametniji ni educirainiji

meni nije jasno zbog cega ste hitili onog malickog sa foruma, pa kak da se klinac razgovara nego kao klinac. posteno je pitao i trudi se, i prije ce postati pravi znalac uz podrsku nego uz pljuvacinu

i sto je najgore, dok vi kolutate ocima, pisete uvrede neka zivotinja hitno treba sto konkretniju pomoc a to bi nam ipak trebalo biti primarno na forumu di se skupljaju ljudi koji vole zivotinje

ja njuskam po nizozemskim forumima, nikad nisam vidila da se neko tako bezobrazno razgovara sa ljudima na forumu a neopisivo je koliko tu ima idiotskih pitanja. ljudi pokusaju dati savijet, u najgorem slucaju vele da je to i to krivo pa to argumentiraju zbog cega je krivo i tu rasprava prestaje....

!

Offline Striček Matija

• Punopravni član
o komunikaciji
« Odgovori #2 u: Siječanj 06, 2007, 22:40:00 poslijepodne »
dečko je bedasto uletio na forum... dobio savjete.. i opet išao napravit glupost i kupit kameleona ne pripremivši mu ništa od potrebne opreme.. i glavno da je u svakom postu pozdravljao ekipu i govorio kak njegova životinjica papa.. a nije poslušao ni jedan savjet koji mu je ponuđen...
nije on malo dete..on je veterinarski tehničar... nakon sveukupne arogancije i bezobrazluka... nakon što je lijepo zamoljen da se malo opusti i prožvaće sve to..pa i opomenut...opet je bio bezobrazan...i udaljen je sa foruma...

ne vidim u čemu je problem?

Offline Krajten

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
o komunikaciji
« Odgovori #3 u: Siječanj 06, 2007, 22:55:00 poslijepodne »
Iako sam aqua administrator ujedno sam terarist i oba hobija su mi podjednako draga. Sve što sam naučio o teraristici sam naučio od ove ekipe, koji su bili spremni pomoći sa puno strpljenja i volje, a bio sam manje educiran od dotičnog mladog gospodina.
Ipak postoji određen način i razina komunikacije koja se mora poštovati na forumu inače se sve pretvara u sprdačinu, zezanciju, neozbiljnost, a ta pravila pišu u PRAVILIMA FORUMA koje bi svatko trebao pročitati prije nego krene pisati po forumu.

Koliko sam ja vidio nitko nije banirao dotičnog zbog neznanja već zbog vrijeđanja ljudi na forumu te moderatora i administratora, a već je od prije bio upozoren da se upozna sa pravilima foruma jer je u rubrike Blabla postao ankete i teme koje su neprimjerene ovom forumu.

Stray-cat, ja bih rekao da si u krivu i da su teraristi iznimno spremni pomoći mladim, novim članovima, ali je teško pomoći onome tko ne želi pomoć i tko je osim toga vrlo pametan, pun sebe i nedokazan, a osim toga i bahat i neprimjerenog riječnika za fourm...

Lijep pozdrav

ZG,Vrapče

Offline Infernal

• Punopravni član
o komunikaciji
« Odgovori #4 u: Siječanj 06, 2007, 23:46:00 poslijepodne »

Citat: Krajten
.

Stray-cat, ja bih rekao da si u krivu i da su teraristi iznimno spremni pomoæi mladim, novim èlanovima, ali je teško pomoæi onome tko ne želi pomoæ i tko je osim toga vrlo pametan, pun sebe i nedokazan, a osim toga i bahat i neprimjerenog rijeènika za fourm...

tocno to!!!
neke sam stvari iskusio na svojoj kozi,bio sam pocetnik u ovome i jako sam puno naucio od ovih ljudi koji su bili spremni pomoci
hvala decki
Osijek.....

Offline TITO

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • ..:: Viva Chelonia ::..
    • www.Kornjace.com - Divni Svijet Kornjaca
o komunikaciji
« Odgovori #5 u: Siječanj 07, 2007, 00:52:00 prijepodne »

Sobzirom na to da ovaj post smatram direktnom optuzbom za citavu terra ekipu,
uzecu si to skromno pravo moje odgovore dodati.

Citat: stray_cat
ako imate vlastitu djecu takvim cete pristupom klincu rasturiti samopouzdanje, dozivotno.
Po mome si uzimas malo previse prava ako mislis da moras davati Moderatorima, Adminima i urednicima savjete o uzgoju djece.
Oni od nas koji su roditelji, znaju zasigurno kako i sto treba sa svojim djetom.

Citat: stray-cat
ko bi ostao motiviran poslje pljuvacine? u najboljem slucaju klinac ce otici ali je velika vjerovatnost da cete dobiti kontra reakciju i da ce se neko nafurit i impulsivno napravit glupost koja moze ugroziti zivotinju
Nisam vidio da je iko ikoga "popljuvao". Jedino sto je to da se osobe koje prime kritike, ili postove gdje im se napise da nisu u pravu, da rade krivo, osjecaju popljuvanim, jer nedobiju ocekivani pozitivan komentar na svoje postove.
Osim toga da se nista promjeniti nece u nepravilnomdrzanju zivotinje,
sumljam da ce se stanje jos vise pogorcati. Kroz savjete koje se ovdje daju od strane vodstva moze samo bolje biti. Razlog sto to neki nezele priznati je ujedno povezano stime sto bi svoju dosadasnju krivnju morali priznati.

koliko god hrpa pitanja koja se ovdje postavljaju vama znalcima zvuce suludo i ko provokacija, niko od nas koji ne znamo s reptilima (i terarijima) tu smo da potrazimo pomoc, da nesto naucimo da bi zivotinjama bilo bolje.
Nijedno pitanje, u koliko je iskreno, nije glupo, niti se smatra provokacijom.
Ali ako netko dodje sa postom primjera: da vec 6 mjeseci ima tu zivotinju i tek sada pita sto joj treba da bi dobro zivjela, ili ako uradi nesto protiv cega se mi (opcenito teraristi) borimo, a to je medju ostalom i ugrozavanje tih zivotinja koje uzgajamo i drzimo, onda se nesmije cuditi ako dobije kritizirajuci odgovor

Ponovo optuzba da se od strane vodstva ovdje vrijedja.
Siguran sam da u ovom slucaju smijem reci i za ostale, kao i za sebe,
da nijedan odgovor ili post nije napisan kao uvreda, i da je optuzba vrijedjanja
apsulutno neopravdana. To sto svatko osobno misli u svojoj glavi je druga prica koja neigra ulogu nikakvu i koja se nikog netice.

meni nije jasno zbog cega ste hitili onog malickog sa foruma, pa kak da se klinac razgovara nego kao klinac. posteno je pitao i trudi se, i prije ce postati pravi znalac uz podrsku nego uz pljuvacinu.
Neznam bas, ja nekoga tko je 18 godina nesmatram kao klinca,
a i kao klinac trebas imati dovoljno razuma da podneses istinu ako nisi u pravu.
Daje posteno pitao, nije. Postavio je pitanje za svoju kornjacu koju drzi od ljeta
kod sebe u losim uvjetima i onda se cudi zbog fatalne kritike. Ocekivao je komentar kako je slatka kako je medena i kako bi svi mi htjeli imati tako nesto,
i usput kako su super fotke. Ponovo navodim da niti njega niti negoka drugog nitko nije pljuvao, samo opravdano kritizrao, sto njemu naravno nije odgovaralo.
Pravi znalac se postaje kroz ucenje, kroz spremnost prihvatiti stvari kako jesu,
ne kako bi nama odgovarali. Jos uvjek ljudi drze svoje kornjace kao kucne
ljubimce koje treba maziti, pustati u setnju, sa kojima se treba igrati jer bi inace
bile depresivne, ili u premalom smjestaju, jer za veci akvarijum se nema
novaca ili mjesta, i onda se takve osobe bune i nadju uvrijedjenikad
im se kaze da skroz pogresno tumace svoju zivotinju i ako nisu u mogucnosti kornjaci pruziti adekvatan smjestaj da ih i neuzimaju.

i sto je najgore, dok vi kolutate ocima, pisete uvrede neka zivotinja hitno treba sto konkretniju pomoc a to bi nam ipak trebalo biti primarno na forumu di se skupljaju ljudi koji vole z
... i kad me nema, ja sam tu ...

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
  • Mean bastard
    • Insta
o komunikaciji
« Odgovori #6 u: Siječanj 07, 2007, 01:23:00 prijepodne »
stray_cat...ukratko.. prešel bum prek toga kao da to nisam vidio.

... gle kome ne paše kako ovaj forum radi, ne mora na isti dolaziti. Ja nikoga na forum zovem, niti nikoga tjeram, ali kada se počnu vrijeđati ćlanovi pa i sami moderatori.... dušo moja..... takva osoba više ne može dolaziti na ovaj forum... Ujedno i sam sam mu postao link dok se TITO ne javi, i što je on napravio, arogantno nastavio pisati postove Crvenim fontom 40. Ujedno ti mogu reći da niti ti među članovima i moderatorima nisi baš popularna. Ovo sve što sam ti napisao nije zlonamjerno niti tebi direktna kritika.... ovo sam napisao za sve.

..... i da.. skoro sam to propustio... forumi vani... imaš pravo.. tamo ne odgovaraju tako... tamo automatski brišu cijelu temu i blokiraju korisnika. Znam to iz prve ruke, jer imam dosta kolega koji na tim forumima rade isti posao kao  ja na ovom... i oni nam se čude što mi sv e dopuštamo da se piše. Recimo da si ovo postala negdje vani na forumu, uglavnom registriraj se na neki veći forum i postaj ovo što si nama postala... pa češ vidjeti reakcije..

..inaće zamjeram ti jedino što si se dotakla odgoja djece. .. Kakve veze imaju članovi sa odgojem naše djece?  Zar si željela reći da bi još uz ovo sve trebali odgajati i članove foruma?

Želio sam ti još nešto napisati ali neću... iz razloga što češ se onda osječati popljuvanom.

Pozdrav Saša

btw... ostavi se kritika.... bolje pročitaj stare teme i naući nešto pametno, ako ovako nastavaiš, brijem da će i tebe netko banirati sa foruma...
https://www.instagram.com/skorpac/
Tu mi se možete javiti

Offline stray_cat

• Punopravni član
    • www.peta.org
o komunikaciji
« Odgovori #7 u: Siječanj 07, 2007, 12:46:00 poslijepodne »
dobro jutro

sve sto sam napisala napisala sam iskljucivo i jedino s idejmo da pokusamo unaprijediti kvalitetu komunikacije na ovom forumu bez zelje da nekom dignem time tlak

ne da mi se izvlaciti pojedinacne recenice ekipe s foruma (ne samo moderatori, tu su i clanovi koji pisu svoje komentare) pa onda objasnjavati i raspravljati jer je cisti gubitak vremena i neki vid prepucavanja i svadje. sa vecinom vas zelim i pokusavam komunicirati zbog dobrobiti mojih geckoa i kornjace, zato vas trebam sa svim vasim vrlinama i manama (i hrpom znanja)

ovo je forum o reptilima, znaci to nam je zajednicko pa je moj prijedlog da pokusamo u sto pozitivnijem tonu pomoci zvjercicama

Offline ribic

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
o komunikaciji
« Odgovori #8 u: Siječanj 07, 2007, 13:27:00 poslijepodne »

nebi se tija puno mišat ali ima puno njih koji ništa ne slušaju to van je isto ka i puno ljudi u našoj državi koji kupe auto od miljun kuna onda nakon 2 rate shvate da ne mogu otplaćivat toliki kredit pa tako i ovo triba se prvo malo raspitat pogotovo oko gmazova jer niko se nije rodija naućen

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
o komunikaciji
« Odgovori #9 u: Siječanj 07, 2007, 14:00:00 poslijepodne »
Ma ja uopce nemam empatije prema takvim ljudima (dakle, ne radi se o djeci). Ako je zbog neznanja onda uvijek pokusam i volim pomoci i pametni i normalni ljudi koji vole zivotinje to poslusaju. Nedavno je bio jedan takav akvarist i ekipa ga je ispljuvala. Fora je bila u tome da je on stavio cudovisni akvarij i na blagonaklone komentare i savjete reagirao recenicama "da je njegovim zivotinjama lijepo, da je to prirodno, bla bla bla..." i ispljuvao sam ga valjda kao nikoga do sad odn. ne sjecam se da sam ikome ispljuvao akvarij osim njemu. Ovo je gotovo isti slucaj, veterinarski tehnicar da doma ima zasticenu zivotinju, ha lo? O cemu mi tu pricamo. Umjesto da se nadju podaci o tom clanu i prijavi ga se!!!
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
o komunikaciji
« Odgovori #10 u: Siječanj 07, 2007, 14:03:00 poslijepodne »

Citat: Strichek Matija
dečko je bedasto uletio na forum... dobio savjete.. i opet išao napravit glupost i kupit kameleona ne pripremivši mu ništa od potrebne opreme.. i glavno da je u svakom postu pozdravljao ekipu i govorio kak njegova životinjica papa.. a nije poslušao ni jedan savjet koji mu je ponuđen...
nije on malo dete..on je veterinarski tehničar... nakon sveukupne arogancije i bezobrazluka... nakon što je lijepo zamoljen da se malo opusti i prožvaće sve to..pa i opomenut...opet je bio bezobrazan...i udaljen je sa foruma...

ne vidim u čemu je problem?

Sta ovo boldano treba znacit da je odma i pametan.. neki sa zavrsenim faksom ne znaju ni iglu drzat u ruci a kamoli aplicirat lijek subkutano.

Godine ne znace da je netko odrastao ( odrastao je samo po zakono a ne i u glavi)

Opcenito ne kuzim to vrijedjanje po forumu ( ne samo ovom nego opcenito na svim ovim prostorima). to sto netko nije napravio adekvatan smjestaj ne znaci da je glup i da ne zeli poslusat, imajte strpljenja za sve...

Na ovom forumu nekin provaljuju takve gluposti da moj decko koji je amater u akvaristici umire od smjeha i nitko se ne obazire na to i ne trepne kad to procicaali cim se jedan clan namjeri na nekog drugog ( bio novi ili stari clan) odma ga napadne horda pobjesnjele ekipe koja si daje za pravo sve i svasta...

... mnogi ljudi na ovom forumu su odavno trebali bit baniranai a nisu i na zalost nece nikada jer su stekli vecu naklonost moderatora i administratora, ja tu naklonost nemam ( hvala dragom Bogu i nisam tip koji se uv

laci pod kozu i u guzu), ali kad citam kako se neki ponasaju na forumu, pisu gluposti, vrijedjaju i jos su uvijek ovdje stvarno mi se smuci. Sto dovodo do onog da netko kaze krivu rijec i bude baniran dokj drugi stalno klepecu neprestano i ne snose nikakve sankcije
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
o komunikaciji
« Odgovori #11 u: Siječanj 07, 2007, 14:03:00 poslijepodne »

stray_cat.... ako budemo trebali sugestije za rad samog weba ili foruma onda to budemo i tražili, a što se tiće održavanja reda na istom, to molim te ostavi meni...  što se tiće pomoći, to ovdje nije problem tko got je tražio pomoć taj ju je i dobio. Večina nisu bili tvrdoglavi i arogantni, kao neki... a takvi su vrlo brzo vidjeli napredak kod svojih životinja!
Stoga te još jednom molim da se ne guraš tamo gdje ti nije mjesto i ukoliko nemaš što pametno za napisati, onda niti nemoj.
OK?
Tu mi se možete javiti

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
o komunikaciji
« Odgovori #12 u: Siječanj 07, 2007, 14:09:00 poslijepodne »

Citat: Crazy-a3

... mnogi ljudi na ovom forumu su odavno trebali bit baniranai a nisu i na zalost nece nikada jer su stekli vecu naklonost moderatora i administratora, ja tu naklonost nemam  

Kao što si vidjela.... ja nikoga nemam u naklonosti i baniram redom... imam već 6 novih kandidata, ujedno imaš pravo..... treba forum malo pročistiti.... gle tek smo počeli, a čeka brrrrrrdo neodrađenih stvari koje bi mi trebali završiti. Ujedno i raditi novi posao... i to sve za besplatno!Edited by: skorpac
Tu mi se možete javiti

Offline Zluf

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
    • flertanje
o komunikaciji
« Odgovori #13 u: Siječanj 07, 2007, 14:59:00 poslijepodne »
Daj se ljudi malo opustite .Nitko nije plačen da ide na ovaj forum,ide iz toga razloga što voli svoj hobi te da naući nešto vezano uz taj hobi.Čemu sad prijetnje o izbacivanju...? Time se samo narušava ugled foruma ,a i cijeloga site-a.Kad se logirate na Akvarij.net neka vam to bude trenutak opuštanja ,a ne dizanje tlaka jedno drugome.

Offline Striček Matija

• Punopravni član
o komunikaciji
« Odgovori #14 u: Siječanj 07, 2007, 15:32:00 poslijepodne »

Sta ovo boldano treba znacit da je odma i pametan.. neki sa zavrsenim faksom ne znaju ni iglu drzat u ruci a kamoli aplicirat lijek subkutano.

...ne..to treba značit da je dosad u životu imao prilike i samim time trebao naučit nešto osnovno o životinjama ako ih već misli imat... a to je da se za njih treba pravilno brinut...

Offline petra

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 60
  • Sad sam malo veći
    • http:/
o komunikaciji
« Odgovori #15 u: Siječanj 07, 2007, 15:54:00 poslijepodne »
Htjela bih reći da sam i ja uletjela u teraristiku onak ko da me netko katapultiral(razlog znan, moj sin).Nisam niš znala i učila sam paralelno, odnosno, neke ljude vjerojatno izgnjavila do ludila. Već sam sama sebi rekla, kaj ti je to trebalo, daj se primi kuhaće a, teraristiku prepusti znalcima. I mogu reći da se nikad  ali, baš nikad nije dogodilo da mi ljudi nisu priskočili u pomoč. Isto tako sam se pridržavala savjeta i danas mogu reći da imam prekrasnu bradonjicu,i  poprilično naprednog paukića. Moram priznati da mi nije trebalo hranjenje cvrčaka, crva brašnara, održavanje higijene istih, ali pravila su pravila, ja ih se pridržavam, i trudim se da sve bude u najboljem redu. Da nije bilo terarista sa svojim savjetima moja Žuža danas sigurno nebi izledala kak izgleda. Zato kad vam već netko da savjet onda ga poslušajte i primjenite. Da, i skoro zaboravih, na ovom forumu nisu sve samo mladi članovi, ima nas tu i malo starijih, koji bi tim nekim mladim članovima mogli biti roditelji!!!

Evo kak je Žuža igledala kad je došla u naš dom

a, evo kak danas izgleda zahvaljujuči teraristima koji stvarno imaju znanja, volje i živaca

Edited by: petra
Zagreb/Botinec
 Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje

Offline Krajten

• Punopravni član
    • http://www.akvarij.net
o komunikaciji
« Odgovori #16 u: Siječanj 07, 2007, 17:10:00 poslijepodne »

[

Slazem se da zavrseni fakultet ne znaci odmah i da je netko Einstein, ali ako završis fakultet postoji velika šansa da si naučio slušati i učiti od nekoga tko zna više od tebe...a mislim da je matija mislio da vet. teh ipak trebaju znati neke osnovne uvijete drzanja zivotinja.

Godine ne znace da je netko odrastao ( odrastao je samo po zakono a ne i u glavi)

Opcenito ne kuzim to vrijedjanje po forumu ( ne samo ovom nego opcenito na svim ovim prostorima). to sto netko nije napravio adekvatan smjestaj ne znaci da je glup i da ne zeli poslusat, imajte strpljenja za sve...

Na ovom forumu nekin provaljuju takve gluposti da moj decko koji je amater u akvaristici umire od smjeha i nitko se ne obazire na to i ne trepne kad to procicaali cim se jedan clan namjeri na nekog drugog ( bio novi ili stari clan) odma ga napadne horda pobjesnjele ekipe koja si daje za pravo sve i svasta...

Ako primjetis da netko pise gluposti koje su neopazene i neispravljenje, molim te da se javis moderatorima i ukazes nam na propust.

... mnogi ljudi na ovom forumu su odavno trebali bit baniranai a nisu i na zalost nece nikada jer su stekli vecu naklonost moderatora i administratora, ja tu naklonost nemam ( hvala dragom Bogu i nisam tip koji se uvlaci pod kozu i u guzu), ali kad citam kako se neki ponasaju na forumu, pisu gluposti, vrijedjaju i jos su uvijek ovdje stvarno mi se smuci. Sto dovodo do onog da netko kaze krivu rijec i bude baniran dokj drugi stalno klepecu neprestano i ne snose nikakve sankcije
Ako si primjetila akvarij.net vode 3 nova administratora, tako da je tesko da je netko dobio našu sklonost u proteklih 15ak dana, koliko smo administratori. Moderatori su birani iskljucivo po kriteriju strucnosti i tesko da se iti jednom moze prigovoriti ikakva sklonost prema bilo kome.Ukoliko imas kakve prituzbe ili prijedloge, koga bi trebalo zbanirati i zbog cega, molim te da ih argumentirano posaljes ili Jurupariju ili Skorpcu ili meni...Vjeruj mi da cemo tvoje prijedloge ozbiljno shvatiti...Hvala

ZG,Vrapče

Offline Crazy-a3

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 44
  • Živim da uživam
o komunikaciji
« Odgovori #17 u: Siječanj 08, 2007, 10:53:00 prijepodne »
Citat: Krajten

Ako si primjetila akvarij.net vode 3 nova administratora, tako da je tesko da je netko dobio našu sklonost u proteklih 15ak dana, koliko smo administratori. Moderatori su birani iskljucivo po kriteriju strucnosti i tesko da se iti jednom moze prigovoriti ikakva sklonost prema bilo kome.Ukoliko imas kakve prituzbe ili prijedloge, koga bi trebalo zbanirati i zbog cega, molim te da ih argumentirano posaljes ili Jurupariju ili Skorpcu ili meni...Vjeruj mi da cemo tvoje prijedloge ozbiljno shvatiti...Hvala

Ma nisam mislila na novu postavu
Bolje biti sam, nego sa budalama.
Zagreb/Dubrava

Offline skorpac

• Počasni član
  • Punopravni član
  • Mean bastard
    • Insta
o komunikaciji
« Odgovori #18 u: Siječanj 08, 2007, 11:10:00 prijepodne »