Prvo pozdrav svim riboljupcima...!
Trebam hitno pomoc, il bar hrpu savjeta. Krenut cu s hrpom

Ukratko prica glasi:
Imala sam hladnovodne ribice, a burazi toplovodne, i meni je dojadilo pa sam odlucila udomiti hladnovodne i prijec na toplovodne, imam aq od 100 lit. i bilje cvijeta i sve je bilo 5, cak su mi burazi dali i svoje ribice jer oni imaju hrpu potomaka gupija i platija, s obzirom da sam se ja opskrbila istim vrstama znaci gupi, platiji, cistaci (i staklari i oni brkati), imala sam i neonkice te neke ko skalari (al bez onak dugih repova - slatke jako), uglavnom
ONE SU MI NAVUKLE ICH, i ljecila sam ga 7 dana sve kako tamo pise, al ribice su redovito ugibale. U meduvremenu sam skuzila da imaju sljepljene peraje i neke izrasline po ustima i kupila i BAKTOPUR, al one i dalje ugibaju, prve su pocele te slicne skalarima, nakon toga gupovi, a sad su i platiji poceli. U meduvremenu sam skuzila po platijima onu ko vaticu. Nisam spomenula da mi je muz rekao da nisam normalana od tolike brige i da se vise brinem za ribice nego za buduce djete koje samo sta nije izaslo iz mene; a mene soraju hormoni ko mutavi za sve.
Nakon puno

, i puno gledanja

, ne znam sta bi uopce
Dal da sve dezinficiram, kako? Bilje je ok, kam cu s ovih par ribica dok ne uspostavim ponovnu ravnotezu u "novom" - ociscenom akvariju, mozda i one

, hoce li mi te bolestine ostat, ak sve dobro ne dezinficiram?
Ja sam vec luda

i pomagajte!!!
Svaki savjet je vise nego dobro dosao.
Svima HVALA unaprijed od
buduce mame kojoj divljaju hormoni.