Ma Vedro nema provokacija,
Vec sam ja prije jednoj osobi govorio o nekakvoj mastariji tipa "reef club" gdje bi ljudi koji su unutra imali beneficije, ako nista vise, onda bar poznanstva koja bi im omogucavala razmjene koralja.
Naravno ja sam mastao i o narudjbama knjiga preko tog kluba, mozda cak i opreme koje se nemoze nabaviti kod nas, a sve bi se izvelo BEZ marze i profita... za korist clanova koji bi bili u tom klubu.
Mjesec-dva oslje tog mog razgovora, sam cuo o organiziranju udruge hrvatskih endemskih biljaka ili nesto slicno, a na kraju krajeva se i to otkazalo i nacuo sam pricu o nekoj UMI

(a sve u svrhu dobivanja prostora od grada, nisam cuo nikakvu drugi plan rada te udruge)
I dalje sam pasivac u svemu tome, ali onda sam i s druge strane mojih poznanstva(nazalost malo nas je al smo Balkanci...) i tamo se isto planira nekakva UMA, pa reko ko tu koga?!?
Nije dosta sto imamo 5 crkvi, 7 foruma, vec sad moramo imat i 4 udruge?!?!?!

A ako se dobro prisjetis, tebe sam osobno pitao jednom da li planiras nesto napravit sa udrugom u smislu grupnih narudjbi, i lagano sam dobio odjeb, a svi ostali su se sprdali samnom da opet ocu dilat.
Sad se otvorilo uregentno pitanje sa popisom CITES organizama, i smatram da bi bilo u redu se nesto napravi po pitanju toga, i sam planiram.
Kao sto si sam napisao XY puta, udruga je NEPROFITABILNA, s toga, tvoju provokaciju smatram samo pikanjem u prazno jer sam ja tebe piknuo

, nema nikakvog zeca u grmu...

A sad sto se tice ULTRE, ili "sekte" kak ju ja volim nazvat, razlog mog neuclanjenja su cisto moji osobni... koje cu ti rado izjasnit prvi put kad dodjem do tebe ili ti do mene