To su nebitne stvari: pepeljara je jednako efikasna posuda za vodu kao i ta skupa (preskupa) zdjelica koju si kupila. To da li će se tegla od cvijeće vidjeti ili ne pauku apsolutno ništa ne znači. Tu se radi isključivo o estetskim preferencama pojedinog vlasnika, a ne stvarnim potrebama životinje koju držimo u terariju.
Jednom riječju: pauk će posve isto rasti i razvijati se u bilo kojem terariju u kojem će biti zadovoljene njegove esencijalne potrebe - temperatura, vlaga i razina i kvaliteta osvjetljenja. Ostatak detalja je zezalica za vlasnika, a ne potreba pauka - a, to je nešto o čemu ipak ne možemo suditi.
Kao što su stari Latini rekli: De gustibus non est disputandum! (o ukusima se ne raspravlja!)
Stoji. O ukusima se ne raspravlja, terarij je zadovoljio potrebe pauka. No, ako je terarij na netu i ako neko postavi pitanje:
Sta vi mislite o njemu?, onda to znaci da eto, ja se mogu nac s komentarom da je meni perverzija uredenje terarija na nacin da se samo i jedino zadovolje osnovni uvjeti pauka, bez da se gleda na forumu u smislu: Ugodno oku. Sad, opet bi se moglo postaviti teza da ono sto je ugodno oku meni, ne mora biti i tebi... i tak, moglo bi to u nedogled

Sve u svemu, ja i dalje ostajem pri svom da se meni osobno ne svida stavljanje u terarij pepeljara i tegla za cvijece koje se vide i tako to... i da po meni bi terarij trebao do odredene granice (kolko se vec moze postic) zgledat 'prirodno' i onak, ugodno oku (naravno uz to sto je funkcionalan, a to dvoje barem po meni, nije sad tako tesko postic).