Zlatko dobro došao!
Šta se tiče okota gupice tj "balončića" da ih tako nazovem nažalost ne bih znala baš i mene to zanima. Nadam se da će netko od iskusnih kolega odgovoriti na tvoje pitanje. Šta se tiče riblje mlađi šanse da prežive su dobre ukoliko imaju dosta zasađenog bilja da se sakriju jer se mali neko vrijeme skrivajui ukoliko nemaš neke velike ribe, i velike čistače da ih pojedu. Znači dosta bilja ako nemaš možeš kupit plitajuče bilje maleni bi ti bili zahvalni da imaju se di sakrit i osječat sigurniji. Hranu im možeš kupit onu usitnjenu več npr Sera mikropan oko 17 kn ili im usitni šta više možeš ovu pahuljastu kroz prste je smrvi šta više možeš. Bilo bi pametno da ribama kupiš i smrznutu hranu dođe te oko 30 kn bude u kockicama i to traje po par mijeseci cca 5 ,6 mijeseci to jako vole. Možeš malene stavit u kotolicu imaš kupit plastičnu mislim da je ful jeftina ja nisam stavljala imam puuuno bilja kupila sam i plutajučei nema problema malenima če bit ok. Njih se okoti dosta poslje se broj riblje mlađi smanji tak da ih ne bude toliko koliko kad se rode.