Heh, a može i ovako

Kao prvo, bogomoljke ne dišu ustima već stigmama na abdomenu al to već svi znamo 100%. Zato se preporučuje, kao i paličnjacima, da terarij ima bar jednu stranu mrežastu (moji svi terariji su homemade i ta mrežica je alfa i omega svakog) jer će na njoj mirovati i nesmetano disati.
E sad, iskoristi tu jednu stranu u korist mušica - napravi rupice (2-3, ne treba ti više) u mrežici, nek im je "fi" 4-6mm. U terarij plasiraj mali tanjurić ili posudicu i spusti npr. jabuku i povremeno ju pošpricaj. Mušice joj neće odoljeti, a posudica je tu radi sokova koje će plod tijekom lagane dekompozicije puštati a ti ne želiš nehigijenske uvjete za svoje nimfice, pretpostavljam.
Meso Vertebrata bogomoljkama??? Nikad čula. Ujedno potpisujem sve što je Nino G napisao na ovu temu (besmisleno je ponavljati). Meni nikad ne bi ni palo na pamet njoj PONUDITI meso... a kamoli zamisliti da ga ona i pojede.
Iako, ostavljam mogućnost otvorenu. Bogomoljke jedu male puževe i gujavice, od neheksapodnih beskralješnjaka. Dakle, ne mora nužno hrskati kao Coleoptere.
Žohari (nimfe) će ti biti vrlo upotrebljivi kad mali vragovi narastu... vidjet ćeš koliko puno mogu pojesti

Sad ti je malo zeznuto... trebao si ranije (početak ljeta) sa bogomoljkama startati i isprobavati - moj savjet (ljeti, kad je klope u izobilju gdje god se okreneš) - noćni leptiri. Svaki, ali svaki je pogodan, neovisno o uzrastu nimfe. Upali lampu na balkonu/dvorištu u mraku gdje je manje svjetla i nek ti gori sat vremena. Onda pohvataj u teglu sve to. Trajat će ti do sutradan navečer za jednu bogomoljku

Reci, o kojoj vrsti se radi? Ako je M. religiosa (a postoji veća šansa jer ih ima ko pljeve kod mene) onda nemaš beda do svibnja nagodinu, kad će mali vragovi isplivati iz pjenaste oothece.
Kad ti profunkcioniraju nimfe (bit će ih u ootheci 100-300) javi se