Imam 2 akvarija van funkcije koji bi rado u funkciju ali su bezveze.

Jednog sam kupila za male pare a sluzio je u uzgojno-prodajne funkcije... nije bas za dnevnu sobu ali eto, shoppingholicarka sam pa kada sam cula "snizenje" ili "povoljno, jeftino!" nisam odolila
Ovako idu dimenzije: 40x45x45 (prednja strana je najuza)
Drugi, malo boljih dimenzija je neki home-made prije 10-tak godina, vec oskrnutih rubova i tako... Dimenzije: 55x43x42
E sad, s obzirom na nesretne dimenzije ja neznam sto bi s njima. Nit dobro stoje gdje god ih stavim, nit se ribe vide kako treba (u ovom dubokom odu iza i treba plivati do njih)... A svasta je u njima bilo, od oscara do (sada) nigrosa u druzbi sa jos par afrikanaca i kribenzisom (plus nigro-bebama razlicitih uzrasta i beba jabucarima).
To sve imam namjeru spiz*** i sve nanovo. Nebih se vratila na zloceste i arogantne afrikance (svinje ribljeg svijeta) jer su oni predobri u uredjenju svog okolisa na nacin koji mi ne odgovara. + rado bih opet vidjela kakvu biljku u svom akvariju
Pitanje je: ima li tko ideje, moze li se sto napraviti od njih ili da jednostavno cekam bolje dane i kredit kojim cu kupiti akvarij(e) kako treba?
Btw. Ako bi se tko mjenjao, povoljno!
Edited by: Gwyneeth