ma nemam mjesta sad u sobi da ga stavim tako visoko. Ali mali je opušten. Dali mu smeta ako ga stalno puštam po sobi da ide?
Inace nisam pobornik pisanja ovakih dusebriznickih postova, kakav cu upravo napisat, cak mi je zlo kad vidim da ljudi pisu takve postove, kao ono 'vid me kaj sam pametan', al *ebiga, doslo mi.
Kuis, ja kuzim da si ti htio iguanu, ono fora je i tak. I ono, kad su bio u prilici kupiti je po enormno povoljnoj cijeni od ni po 100 kuna da si ju kupio bez da si razmisilo, ali uopce. Kuzim ja ito. I kuzm ja to da ti imas 18 godina i da nemas svoju lovu, svoj stan, da nemos radit i gradit po sobi terarije od par metara, bla, bla, bla. Sve je to meni jasno.
Al isto tak mi je jasno, da brijem, da si vjerojatno pogrijesio s kupnjom zivine koja raste do 2 metra i koja je navodno dosta cudljiva kad naraste. Zato kaj ta zivina treba ogroman terarij za kojeg treba puno mjesta. I zato kaj treba odredeni interijer u tom terariju, vitamine i stosta, a sve to kosta. I ti si sad to nemres priustit. Mozda da si pricekao koju godinu ili bar kupio nekaj manje... nekog gustercica koji ne zahtijeva puno prostora. Recimo.
Kaj se tice natezanja po rukama... nemam doduse iguanu, al imam zmiju. Na dosta sajtova pise kak je zmiju iberstres da u se dira i da nece jest. Ja svoju diram i jede ko kombajn. Da hitim svakih tjean dana nutra, ne znam, cevape s lukom, brijem da bi i to krknula jos u letu

Tak da vidi, ak se iguanica noramlno ponasa i jede kad ju pipsas i gladis, ne smeta joj. Iako, da, naravno, kaj se tice natezanja po rukama, ne misim sad da ju navlacis cijelii furas u lokalni birc na pivu s tobom

, onak neko vrijeme (koji sat, dva), a ostalo vrijemeneka provede u svojoj gabici. Eto...