Obavezno zamjeni daske sa ivericom ili medijapanom, stiropor ti je dovoljan od jednog centimetra može biti onaj nešto tvrđi. Ja imam 200x60x50 dakle 600L na stiroporu od 1cm i ne vidim da je ulegnuo više od 1mm a težina mu je cca 750 kg.
Reci mi molim te koliko je debelo staklo? i kaj su stranice ljepljene na dno a ne oko njega

, koliko znam na akvarije preko sto litara stranice se ljepe okolo dna kaj to tvoj staklar nezna?? ovo ulegnuče daske može ti značiti i da ti se metalno postolje izvitoperilo kod varenja, prije neko zamijeniš daske probaj konstrukciju okrenut naopačke na neki ravan stol i vidi da sve stranice prilježu uz njega. Također vjerojatno znaš da za tako velik akvarij postolje mora biti u stopostotnoj vagi, kad sve to pripremiš plus naravno ojačanja samog stakla možeš počet punit vodu. Bilo bi dobro probat napunit negdje vani na dvorištu ako si u kući, osim ako si sto posto siguran da taj staklar ima iskustva sa tako velikim akvarijimaInače čestitam kaj si se odlučil na velikog.

Sory kaj sam se raspričal ali bolje sada otklonit eventualne nedostatke nego......
Edited by: božidar