@Riotstarter: napisah na prethodnoj strani o osvetljenju. U duzini je 2,95m
@Karlo.R: Ovako sam nesto i zamislio pre uredjivanjate cak i kada bih imao afinitete prema ciklidima (sto ne idu sa biljem), mislim da bih u tom slucaju narusio vizuelni efekat koji daju ovako osrednje ubiljeni akvarijumi, tj. mislim da bi jedan aq bez bilja ugrozio neki kontinuitet, kako ga dozivljam.
@Nature: Biotop... hm... hm... Zapravo, meni nije najjasnije sta sve u akvaristici podrazumeva taj termin, mada je to posebna tema, pa da ne razvlacim ovde... Ne volim da kazem da sam napravio biotopski akvarijum, mada bi na osnovu riblje i biljne populacije neko mozda rekao da je to to (za prva dva aq), pa ti ostavljam da prosudis.
Levi aq: Yellow Kongo tetre, sinodontis sp. (mislim da je decorus), kribovi; flora: razne vrste anubia. E sad tu jos ima i ancistrusa.
Srednji aq: Botia makracanta&modesta, kuli-kuli, gastromizon sp., bikolor, trigonostigma (razbora) h.: flora: Higrofile, vezikularija, mikrozorijum, kripte
Desni aq: Kolumbijske tetre, gupi, kori... ubacujem jos otocinkluse, puzeve amazonce; flora: ehinodorusi, higrofile, anubie...
@Kula: Cenim da na nedeljnom prosecnom nivou,svi posloviizadju zbirnona 4sata.
@Rastaman: Te alge mozda sada malo neprirodno izgledaju, jer sam ih namerno zapatio na toj grani. Volim te alge. Preneo sam ih iz onog desnog, vide se i na toj slici. U tom aq ima jedan meni najomiljeniji detalj (mada se ne vidi najbolje sa ove slike)a to je vezikularija (jav. mah.) sto raste na kamenu od pozadine i za sada se lepo siri, mozda prekrije i celu zadnju stranu.
Nadam se da sam dao precizne odgovore

. Posto sam gore postavljao slike nekih svojih riba, a u medjuvremenu sam uradio neke dobre fotke, samo postavljene na jedan neobican nacin (u formi stripa), te mislim da bi vam mozda bilo zanimljivo da pogledate, dacu i link ka toj temi (ima mnogo slika pa da ne opterecujem forum)
Strip1 (, i ostale strane u temi)