Iako ne mogu reci da imam dvajestgodisenje iskustvo u imanju regiusa i da sam neki ekspert te ta su moja znanja i saznanja ulitmativna istina, ou contraire... ali... u ova dva mjeseca koliko je ova zmijica kod mene, ta zmija se danju ne krece. Kao i ti, ja sam mado, ucim i zmijac mi je u vidnom polju (odnosno njen terarij), nije bas da ju gledam cijeli dan, al kak ju vidis ujutro, tak ju nades i navecer.
Krece se (preko dana) na potezu: rupa-voda, voda-rupa, hladniji-topliji dio, topliji-hladniji dio. Kad ju se izvadi van, krece se na veliko, ali kad je sama u gajbi - ne. Sjedi sfrkana, nekad iodfrkana i to je to. Na lampu nejde. Cak i kad mazne par miseva i kad se poslje toga grije, ne stoji nikad dirketno ispod te lampe nego u uglu. Dakle, prevruca joj je, tolko kuzi. Bar tak zgleda. Kad se ugasi svjetlo, druga prica, al tad je lampa u fazi hladenja. Ovih mjesec dana to savrseno funkcionira, daklesve vrijeme kolko je u ovom terariju. I za sad, ovo ostaje tak kak je.
Ako ikad primjetim da ide na lampu odnosno gura glavu izmedu lampe i zastite odozdola (iako trebala bi bit Hudini da to uspije

), onda cu staviti zastitu. Veci mi je problem od tih shema kak bu si ugurala glavu u taj tuljac u koji ju nemre fizicki ugurat, cinjenica da kad naraste i zdeblja se jos vise, kad se objesi o tu konstrukciju... da sve to ne opane dole... i tuljac i zmija omotana oko njega