nije mi se dalo sve čitat....
gle, građanske slobode ok, al od kuda takvom liku pravo da indirektno ugrožava tuđe živote?! to zadire u MOJE građanske slobode , a to je da si ne mislim jel će mi AFRIČKA otrovnica koja trči za plijenom iz čiste zeke-peke da ga malo gricne , banut u kući ?! da li sam rekao što za poskoke? ne..nema frke, nije agresiva dok ne staneš na njega.. jesam rekao što za gabonske ljutice koje su isto otrovne ko vrag? ne, ni ona koliko znam nije agresiva..al ovo ZELENO ZLO koje trči i grize nema što radit u stambenoj zgradi?!! ! ni njena CRNA rođakinja...
A za kosti bi još vidio..možda ne bi ja,..al bi zamolio nekog jačeg...
i da nabrijan sam..
i ne , nemam razumjevanja za ovo..uskogrudan čak..nikad nisam bio pretjerano širok u ramenima, kaj ću.
jbg, ja nikog ne ugrožavam s ribama, jer da i pukne akvarij neće daleko, da imam ne znam kako otrovnu beštiju, tako da se nemogu staviti u ovaj položaj...
ali recimo nemam ni psa, jer ne želim živinu stavit na lanac, ali NITI PUSTIT GA DA trči uokolo dok me nema doma -što je veći dio dana , jer NIKAD NE ZNAŠ ( podsjetnik - MEDO JE UVIJEK BIO DOBAR I MIRAN PAS..izjava susjeda nakon kaj je MEDO zaklao malog dečka nedavno)