S obzirom da sam počeo sa malim (112 litara), a u njemu držao Anemonu Sulcatu (smeđa vlasulja), Actinie Equine (crvene moruzgve), a imao sam i kozice kao i babicu (balavicu), koju sam spasio iz lokvice na škoju u Rovinju, mislim da bi takav akvarij mogao opstati. Naravno, imperativ je osigurati filtraciju, ne samo filterom, održavanje temperature oko 25 C (svi ti organizmi iz plićine bi to podnesli). Od morskih biljaka, bojim se, jedino bi opstala Caulerpa Taxifolia ili Racemosa. Posidonia zahtjeva debeli sloj pijeska, koji u akvariju ne možeš postiči (debljinu sloja). Potrebno je nabaviti "živo kamenje" i pijesak za razlaganje amonijaka, a kemijskim putem (u filteru) odstranjivati nitrite, nitrate i fosfate. Skimmer bi pomogao također

Još ti je potrebno 1 ili dva Powerhead-a za cirkulaciju unutar akvarija. Računaj da ti je potreban vanjski filter najmanje dvostrukog kapaciteta od akvarija: Ako je akvarij 100 lit. filter mora biti za akvarij iznad 200 litara (veči je bolji). Da živim na obali, ja bih pokušao