Idemo redom

@sterymar
Ima cca 450 kg i užasno je teško. Danas popodne treba ići na svoje mjesto pa sutra budu slike da ne objašnjavam previše

@igor8
Imao sam i starom akvariju rupu u ormariću koja je vodila van kuće tako da bez toga se ne radi akvarij

Na starom akvariju je bila rupa 75mm a ovdje je 125mm i puuuuno kvaliteniji ventilator. Pogledaj slike gdje se lijepi akvarij pa ćeš vidjeti ventilator desno od klime. Na zidu je cijev sa ventilatorom koja bude bacala zrak iz donjeg dijela u gornji i gornji ventilator sve baca van.
@s@ki
Ako su neke dobre i to je puno

@Werther
Da, imaš pravo. Meni moja kaže " jel ti moraš uvijek biti najluđi"

@Renta
Stalak je visok 100cm. Na starom akvariju kad god sam prolazio gledao sam zmazana pojačanja i prašnjavu rasvjetu i zato sam iša na tako visoki stalak. Svejedno se za ovakav akvarij trebam penjati na lojtru pa se popnem jednu prečku više

A za koralje me i strah. Većinu budem kupovao male fragove pa nek rastu i pomalo, kak se bude imalo novaca

@josko
To je sigurno najpouzdanije kad se možeš osloniti na pasivno hlađenje. Ja ću stavljati sa aktivnim hlađenjem radi težine i cijene. Na svaki hladnjak ide termo prekidač pa ako slučajno ventilator krepa odmah gasi i ledice.
@Vedran
Tješi me što nisam u svemu neumjeren, s poslom sam čist umjeren, čak bi rekao i malo ispod

@Zorz
Ako ti odgovara dođi danas popodne