Za pocetak, Bura - svaka cast na projektu.... rekao bih da ti zavidim, ali lagao bih

Oko rasvjete, mojih iskustvenih .02c...
MH je odlican i po prodornosti i po pokrivanju, ali lampe "traju" oko 6 mjeseci ili manje, mijenja se i gubi deklarirani spektar, dok jačina ne ide toliko vidljivo "dole" u tom periodu... kako ima podosta kineza trenutno za nabavu, cjenovno OK, pa makar mijenjao i 3x godisnje lampe, nije tako skupo... ja bih cak razmislio o 150W varijanti pa stavio vise komada, s tim da onda mozes i kombinirati kelvinazu pri kupnji, pa lagano preklapati...
LED bih izbjegao (moje misljenje, naravno), a ove predlozene hladnjake takodjer, zaobisao u sirokom luku.... kolicina aluminija i raspored te gustoca rebara na njima je otprilike upola onoga sto dolazi za hladjenje Celeron procesora, koji su sami po sebi mali potrosaci, tako da deklarirane vrijednosti vataze iznose otprilike realnost x godine necije bake na umoru.... a ako se radi o tome da se varira brzina vrtnje ventilatora, onda predlazem da ulozis jedan dio love u noise-cancelling slusalice za cijelu obitelj.... vec na slici izgleda kao kinesko gofno od flispapira

LED-ice : - ajd da su u COB varijanti, ali ovako pojedinacno, pa drive 70% od deklariranog pa ....
mozda ti je najbolja varijanta ici na MH plus spot light LED na pojedine dijelove tanka, na tridacne, na svjetlosno zahtjevnije acro i slicno...
Gdje ces sa preljevom, na sredinu?
Eto, natjerao me da se javim